Societatea APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti angajează inginer/subinginer de specialitate la Serviciul Transport

apacanal2000jpg

Societatea APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti, cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de inginer/subinginer de specialitate la Serviciul Transport.

Atribuțiile de bază ale postului de inginer/subinginer constau în gestionarea activităţii de întreținere, reparații și verificare a stării tehnice a vehiculelor rutiere; organizarea, planificarea, monitorizarea și verificarea activităților specifice de mentenanţă a parcului auto și a utilajelor tehnologice din dotare; raportarea acțiunilor; elaborarea și gestionarea documentației tehnice în vederea obținerii avizelor și autorizațiilor necesare conform reglementărilor în vigoare.

Cerinţe pentru participare la concurs:

absolvent al unei facultăţi cu diplomă de licenţă sau examen de diplomă în conformitate cu legislaţia în vigoare cu specializare în domeniul incident: autovehicule rutiere/ mecanică și motoare cu ardere internă, ingineria transportului şi traficului, transport şi siguranţă rutieră.
Condiţii pentru participare la concurs:

-cunoştinţe solide în gestionarea activităţii de întreținere, reparații și verificare a stării tehnice a vehiculelor rutiere;
-abilități de utilizare MS Office avansate;
-capacitate de adaptare, comunicare şi asumare a responsabilităţilor;
-să dețină permis conducere categoria B, valabil;
-constituie avantaj deținerea atestatului de coordonator activitate transport, valabil.
Concursul constă într-o probă scrisă și interviu.

Candidații vor transmite: cerere, CV, Consimțământ și Informații la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societății secțiunea „Clienți – Formulare‟) și copii ale actului de identitate, actelor de studii, permisului de conducere și, după caz, atestatului de coordonator activitate transport, pe adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro sau se vor depune la ghişeul unic al societăţii situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, până la data de 11.10.2024, inclusiv, ora 16.00.

Pentru informaţii suplimentare, vă stă la dispoziție numărul de telefon: 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top