Video | Un nou abuz al Jandarmeriei: Patru persoane reținute la Topoloveni, după ce au afișat bannere la sosirea lui Liviu Dragnea la întâlnirea cu simpatizanții PSD din județul Argeș

Patru persoane, dintre care o femeie, au fost reținute de jandarmii argeșeni, după ce au afișat un banner și mai multe pancarte, la sosirea lui Liviu Dragnea în orașul Topoloveni, unde are loc o întâlnire a simpatizanților PSD din județul Argeș.

La sediul poliției din Topoloveni au ajuns un total de zece persoane. Protestatarii fac parte din gruparea civică „Adevăr și Dreptate Argeșean”.

Conform reprezentanților Jandarmeriei, persoanele reținute vor fi verificate și sancționate pentru participarea la un protest neautorizat și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Zece persoane care afişau bannere au fost ridicate de către forţele de ordine şi conduse la secţia Poliţiei Topoloveni pe motiv că participau la o adunare publică nedeclarată, după care au refuzat să părăsească zona la solicitarea forţelor de ordine. Au fost conduse la secţia de poliţie pentru stabilirea identităţii şi luarea măsurilor legale”,

a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Argeş, Ionel Flavius Tănase.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top