Oferta de publicitate RoMedia

Portalul online https://romedia.ro este editat de către S.C. ROMEDIA DIGITAL SRL, identificator unic la nivel euroepean: ROONRC.J3/2496/2018

RoMedia.ro este un proiect prin care se facilitează accesul comunității la informații prezentate imparțial, ca un răspuns la realitățile zilei, în care zona media este afectată de influența politicului, de corupție și de interese obscure.

Impreună cu pagina de Facebook formează un cuplu de canale media, care poate oferi afacerii d-voastră notorietate și potențiali clienți interesați de serviciile/produsele pe care le oferiți/comercializați.

Tarife pentru spații publicitare:

  • Square banner (300/250), plasat în coloana din dreapta, vizibil pe toate paginile website-ului – cost: 200 lei/30 zile.
  • Full Banner (468/60), plasat deasupra fiecarui articol din site, vizibil în toate paginile din website care contin articole – cost: 250 lei/30 zile.
  • Leaderboard (728/90), plasat sus, langa denumirea website-ului, vizibil pe toate paginile website-ului – cost: 300 lei/30 zile.

Nu asiguram realizarea (dpdv grafic) bannerelor promoționale. Acestea sunt livrate de către beneficiar.

Tarife pentru articole publicitare/advertoriale:

  • realizarea la cererea beneficiarului, a unui articol pentru promovarea unui eveniment (ex: lansare pe piață, inaugurare nou sediu, lansare de produse) – cost 250 lei/articol (minimum 250 de cuvinte per articol).
  • publicarea la cererea beneficiarului a unui articol (acesta va furniza textul/imaginile necesare) pentru promovarea unui eveniment, website, lansare produs etc. – cost 200 lei/articol.
  • publicarea la cererea beneficiarului, a unui comunicat de presă (text asigurat de acesta) – cost 100 lei. Dacă textul este realizat de noi, prețul este de 150 lei/articol (minimum 250 de cuvinte per articol).

Articolele/advertorialele/comunicatele realizate de redactorii RoMedia sunt optimizate SEO, fiind scrise de persoane calificate în publicitatea în mediul online.

Tarifele menționate mai sus sunt (ușor) negociabile în functie de specificatiile cerute de client.

Firma editoare a portalului https://romedia.ro nu este neplătitoare de TVA, prin urmare, beneficiarul nu va suporta cota de 19% adăugată la contract.

Ne puteți contacta folosind formularul disponibil in pagina Contact sau prin apel telefonic la numărul 0738311135.

Va mulțumim,

Echipa RoMedia

Articole recomandate pe RoMedia