Incredibil! Abonații societății Termo Calor Confort S. A. plătesc de 30 de ori mai mult decât consumă

Recent, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, a vorbit despre una dintre eternele probleme ale municipalității – subvențiile acordate societății Termo Calor Confort 2000 SA, societate cu capital de stat, având ca acționar principal (99.72%) Consiliul Local al municipiului Pitești.

Cornel Ionică a lăsat să se înțeleagă că, prin acordarea subvenției în cuantum de aproape 30 de milioane de lei, către societatea care furnizează agent termic, primăria îi ajută pe locuitorii Piteștiului. Din păcate, acest lucru nu este adevărat, dimpotrivă.

Un caz concret, care demostrează bătaia de joc la care sunt supuși abonații societății Termo Calor Confort S. A.: în luna decembrie 2018, un abonat al societății conduse de eternul (director) Iulian Richiteanu, care a consumat agent termic în valoare de 4 lei, trebuie să plătească 122.50 lei!!!

Incredibil, dar adevărat. Iată un exemplu real:

Total înregistrat contor scara: 9,796 Gcal.
Repartitoare: 2,023 Gcal.
Subsol: 2,032 Gcal.
Coloane: 5,741 Gcal.

Așadar, vă vine să credeți sau nu, 79,33% din totalul de 9,796 Gcal., sunt pierderi, și doar 20.67%, consum real, înregistrat de aparatele de măsură, montate în locuințele consumatorilor.

Cine plătește pierderile? Răspunsul e simplu: abonații!

Prin acordarea acestor subvenții către o societate total lipsită de eficiență, primăria Pitești girează jecmănirea piteștenilor. Și se mai și laudă cu acest lucru, prezentându-l ca o facilitate.

În anul 2018, primăria Pitești a achitat 41.77% (165 lei/Gcal.) din prețul de producție al energiei termice de 395 lei/Gcal.

Comentează prin Facebook:

Share this post

2 Replies to “Incredibil! Abonații societății Termo Calor Confort S. A. plătesc de 30 de ori mai mult decât consumă”

  1. misu spune:

    de ce va mirati.ei nu pot traii fara sa fure.de ce credeti ca s-au debransat atatia de la sistemul centralizat?de bine?acum fura mult de la putinii abonati.inainte furau mai putin de la multii abonati

  2. Constantin Ion Alin spune:

    Eu nu mai beneficiez de nici un serviciu de la dv. și totuși plătesc căldură… tăvile sunt tăiate de jos de la subsol pe partea mea nu mai beneficiază nimeni… ce trebuie sa fac sa nu mai plătesc degeaba..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top