Burgeri, salate fresh și shaorma și mai multe de atât, toate de top, într-un singur loc: ALI KING’S!

ali-kings-Pitesti

„E bine să începi o treabă pe stomacul plin!”– Henry Bromel

Pentru că o zi bună după stomacul plin se cunoaște, vino la Shaormeria ALI KING’S și convinge-te și tu!

De la shaorma, burgeri cu pui, preparate la grătar, mâncare gătită și deserturi savuroase la meniurile cu strips și aripioare, întregul meniu difersificat ce vă este oferit de Shaormeria ALI KING’S este mai mult decât ofertant, fie că sunteți niște gurmanzi înăscuți sau doar mai puțin pofticioși, aici veți redescoperi plăcerea de a mânca în oraș!

Mănânci aici sau take away! Tu alegi!

Mai mult de atât! Puteți comanda produsele voastre preferate direct din aplicațiile TAZZ și Glovo, diponibile pentru descărcare în App Store și Google Play.

Dacă alegi să comanzi din meniul nostru produsele tale preferate prin aplicația TAZZ vei beneficia de oferte și promoții speciale! Dacă meniul nostru nu te-a convins 100%, atunci sigur prețurile te vor face să revii cu plăcere pentru o nouă experiență gastronomică la fel de plăcută! La noi veți avea șansa de a servi o gustare în drum spre școala, facultate sau spre locul de muncă, la prețuri derizorii:

  • Shaworma mare – 20 lei
  • Shaworma mică – 15 lei
  • Meniul zilei (ciorbă + felul doi) – 20 de lei

Pentru mai multe informații despre produsele și prețurile aferente, vă așteptăm direct în locație sau puteți comanda prin partenerii noștri.

Recomandarea noastră pentru un început de zi așa cum trebuie, vă sugerăm să încercați un hot-dog suculent cu ketchup sau muștar asezonat, cu numai 5 lei, iar alături, să beți o cafea fierbinte Jacobs la prețul de 3 lei pentru a vă lua porția de energie de care aveți nevoie zilnic!
Iar asta nu este tot! Tot la noi poți servi MENIUL ZILEI cu numai 20 lei. De precizat faptul că, acesta include ciorbă (oricare din meniu la alegere) + felul doi. De asemenea, dacă iti este sete

Vă așteptăm cu drag!

Ne puteți găsi în Pitești, cartier Nord, strada Negru Vodă, nr. 15 sau la telefon 0729029790

PROGRAM: Luni-Vineri (07.00-18.00)
Sămbătă (10.00-18.00)
Duminică (10.00-18.00)

Ne găsiți și pe pagina noastră de Facebook,unde vă ținem la curent cu toate noutățile!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top