Comisarul șef Eduard Bîlă va conduce Poliția Gorj timp de 6 luni

eduard bilă

Comisarul şef Cristian-Eduard Bîlă a fost numit pe postul de inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, începând de vineri, 24 iunie a.c.. Împuternicirea acestuia este pentru o perioadă de 6 luni, cu posibilitate de prelungire. Înainte de numire, polițiștul argeșean a mai deținut funcția de şef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Argeş.

Comisarul a mai activat, în perioada 2019-2020, ca adjunct al IPJ Olt pe linia de ordine publică, iar în 2016-2017, tot ca adjunct la IPJ Olt, dar pe linie de investigaţii criminale şi economice.

Citește și: Polițiștii argeșeni au dat peste 300 de amenzi în acest weekend pentru nerespectarea regulilor de circulație

Înainte de detaşarea lui comisarului șef Bîlă, conducerea Poliției Gorj a fost asigurată interimar de adjunctul Daniel Fețeanu, după ce, anul trecut, comandantul Decebal Drăghiea a fost împuternicit în funcția de director adjunct al Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” din Slatina.

Comentează prin Facebook:

Share this post

0 Replies to “Comisarul șef Eduard Bîlă va conduce Poliția Gorj timp de 6 luni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top