DOLIU ÎN PRESA ROMÂNEASCĂ. JURNALISTA GABRIELA VLĂSCEANU A FOST GĂSITĂ MOARTĂ!

gabriela vlasceanu

Doliu în presa din România. Jurnalista Gabriela Vlăsceanu a fost găsită moartă, cu capul pe masă, în propria locuință. În ultima vreme, ea s-a implicat în sprijinirea refugiaţilor ucraineni din Gara de Nord, informează gandul.ro.

Vestea dureroasă a dispariției Gabrielei Vlăsceanu a fost făcută publică sâmbătă intr-o postare pe Facebook de buna ei prietenă Dana Fodor Mateescu, care spunea despre Gabriela că încă de la începerea războiului ea a fost pe baricade intrând în comunitatea voluntarilor de la Gara de Nord. „De când a început războiul din Ucraina, Gabi a fost pe baricade intrând în comunitatea voluntarilor de la Gara de Nord. A pierdut nopți, n-a mâncat, a uitat complet de ea, a stat acolo zile în șir și a ajutat refugiații, oameni disperați care aveau nevoie de ea…

Citește și: Comisarul șef Eduard Bîlă va conduce Poliția Gorj timp de 6 luni

În ultimul mesaj pe care mi l-a scris, mi-a spus că a slăbit zece kilograme și că este epuizată. Mi-a promis că-mi trimite texte cu poveștile dramatice ale celor care au fugit din țara lor, de groaza morții. „Dana, sunt copii, plâng, mi-e milă de ei, ți se rupe inima. Nu pot să stau deoparte și să nu-i ajut. Din păcate, draga de ea, n-a mai apucat să scrie. Inima ei mare s-a oprit ieri”, a scris Dana Fodor Mateescu pe contul său de socializare. Gabriela Vlăsceanu a lucrat printre altele la Agerpres și Jurnalul Național. În anul 2002, a fost premiată de Clubul Român de Presă pentru activitatea ei.

Înmormântarea va avea loc duminică, la cimitirul Ghencea 2 din București.

Sursa foto: Facebook

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top