(P) ÎN ATENȚIA TUTUROR „POFTICIOȘILOR” DIN PITEȘTI ȘI NU NUMAI! SHAWORMERIA QARTIER GRILL VĂ AȘTEAPTĂ CU PRODUSE SAVUROASE, FRESH ȘI PENTRU CELE MAI PRETENȚIOASE GUSTURI

„Ce mănânc azi? De unde comand? Oare o fi bun…? sunt doar câteva dintre întrebările pe care mulți dintre noi ni le punem în fiecare zi.

Am găsit soluția tuturor grijilor cotidiene legate de pauza de masă! Shawormeria QARTIER GRILL Pitești vă invită în locația sa din cartierul Găvana, de pe strada Paltinului (lângă izvor), să vă bucurați de noi rețete savuroase, pregătite în cele mai bune condiții și cu ingrediente de calitate!

Astfel, cei care ne trec pragul fast food-ului din cartierul piteștean Găvana vor descoperi o gamă variată de produse proaspete și delicioase. De asemenea, clienții se pot bucura de preparatele noastre atât în locație, cât și acasă sau la birou.

La doar câteva click-uri distanță ai produsele marca QARTIER GRILL mai aproape de tine. Suntem și pe Glovo sau Tazz by emag! Așadar… poți avea parte de preparatele noastre la doar un click distanță! Oricând, oriunde, cu plăcere!

RĂSFAȚĂ-ȚI SIMȚURILE CU O „CURATĂ NEBUNIE” ÎN FARFURIE!

Vino și comandă cea mai bună shaworma la farfurie din oraș! O porție sănătoasă de carne de pui sau de vită, cu garnitură sau cartofi sau salată – O combinație consistentă opulentă, excelentă! Pentru tine și cei dragi, exclusiv la Shawormeria QARTIER GRILL Pitești.

COMANDĂ ACUM! SUNĂ LA 0791. 428. 866

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top