Magazinul de INVITAȚII & ACCESORII (nuntă-botez) Pitești vă așteaptă cu o gamă largă de produse pentru evenimentele speciale din viața dumneavoastră!

fațada magazin

Alege dintre invitații, meniuri și accesorii de nuntă sau pentru botez inspirate și creative pentru cei sărbătoriți, pentru familie, nași sau fini, ori pentru părinți, prieteni și bunici!

Invitațiile personalizate pentru nuntă sau botez au o mare încărcătură emoțională așa că le printăm cu atenție, astfel încât acestea să ofere emoție celor cărora le sunt dăruite.

În inima municipiului reședință de județ, mai exact în Piața Vasile Milea, la parterul Complexului Mobilux se află de ani de zile un magazin deosebit, dedicat celor care doresc să-și transforme evenimentele speciale în momente cu adevărat memorabile!

### Alege din mii de modele realizate din hârtie de calitate la prețuri accesibile!

VEZI mai jos o parte dintre cele care au cucerit clienții noștri:

Acest magazin, renumit pentru diversitatea și accesibilitatea sa, oferă o gamă variată de invitații și accesorii ideale pentru nuntă și botez, adaptate pentru orice stil, preferință și buget. Cu o colecție impresionantă de mii de modele realizate, magazinul de INVITAȚII & ACESSORII (nuntă-botez) din Piața Vasile Milea asigură că fiecare client își poate găsi ceea ce își dorește. Fie că optați pentru un design clasic, elegant, modern sau tematic, aici veți găsi cu siguranță ceva care să reflecte perfect tematica evenimentului dumneavoastră.

De asemenea, pe lângă oferta variată de produse, magazinul de INVITAȚII & ACESSORII (nuntă-botez) din Piața Vasile Milea se remarcă și prin serviciile de consultanță și asistență oferite de către reprezentantul magazinului – dl. Cristian Stănescu care este întotdeauna disponibil pentru a oferi sfaturi și sugestii, asigurându-se că fiecare client beneficiază de o experiență plăcută și lipsită de stres în alegerea invitațiilor perfecte.

CONTACTEAZĂ-NE!

Adresa: Strada Victoriei 2, Pitești 110006, România
Telefon: 0787582002
Email: hcm.comenzi@gmail.com

Urmărește-ne și pe pagina noastră de Facebook lhttps://www.facebook.com/invitatiiromania

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top