Organizaţia EDUXANIMA şi FRESSNAPF România, împreună pentru promovarea responsabilității față de animale

Foto-c-Eduxanima_1-696x557

Organizaţia Eduxanima și Fressnapf România au decis să își unească forțele pentru îndeplinirea unui scop comun: protejarea animalelor.

Grupul internațional Fressnapf este liderul pieței europene în comercializarea produselor destinate animalelor și, recent, a intrat și pe piața din România.

Eduxanima și partenerul său, PETA Germania care susţine programele Eduxanima în România, dezaprobă vânzarea animalelor de companie în pet shopuri. De aceea, apreciem în mod deosebit că niciunul dintre magazinele Fressnapf din România nu are animale de companie pentru vânzare – o decizie esențială pentru bunăstarea animalelor. Magazinele Fressnapf din România sunt un model de urmat pentru pet shop-urile moderne, iar PETA și Eduxanima speră că toate companiile din domeniul comercializării produselor pentru animale de companie din România vor urma curând acest exemplu: doar produse pentru animale, fără ființe vii în vitrine.

„Apreciem foarte mult angajamentul Grupului Fressnapf față de protecția animalelor. Prin această colaborare, Eduxanima și Fressnapf își unesc forțele pentru a promova un mesaj clar: animalele merită respect, îngrijire corespunzătoare și un mediu de viață adecvat. Ne propunem să informăm, în primul rând, comunitatea argeșeană despre importanța protejării lor și importanța adopției animalelor din stradă și din adăposturi”, a spus Carmen ARSENE, Președinte Eduxanima.

Parteneriatul are ca scop principal creșterea gradului de conștientizare a oamenilor cu privire la necesitatea protejării și respectării animalelor, prin campanii de informare, evenimente educative și activități de responsabilizare, toate dedicate protecției animalelor și bunăstării acestora.

„Ne dorim ca publicul larg să trateze animalele cu respect și empatie, să le acorde drepturile fundamentale la hrană, adăpost, siguranță și o viață tihnită. Ne stă în putere să ne alăturăm cauzelor nobile precum Eduxanima, și o facem cu drag și pricepere. Pentru că animăluțe fericite înseamnă și oameni fericiți, și fiecare faptă bună și mână de ajutor joacă un rol important”, declară Crina Maria DOLTU, reprezentantul Fressnapf România.

Suntem convinși că această inițiativă comună va avea un impact pozitiv asupra comunității și va contribui la crearea unei culturi a responsabilității față de animale.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top