Liberalul Cosmin Petrescu a făcut o gafă de proporții în mesajul transmis studenților cu ocazia deschiderii noului an universitar: „Începem prima zi a noului an ANIVERSAR (…)”

Nu sfim sigur daca Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș a vrut să stârnească amuzamentul celor ce îi urmăresc postările de pe pagina de Facebook, însă, cu siguranță, știm ca a stârnit umorul internautilor la citirea mesajului său către studenți odată cu deschiderea noului an academic. Mai jos redăm textul integral, alaturi de o fotografie pentru și mai multă autenticitate. Enjoy!

„Începem prima zi a noului an aniversar prin a le ura mult succes tinerilor care își incep astaăzi drumul academic!

Dar si cu gândul la România pe care ne dorim să o construim împreună, o Românie bazată pe competență, muncă și integritate. Nicolae Ciucă, candidatul nostru la președinție, reprezintă exact aceste valori. Un om care și-a dedicat viața în serviciul țării, aducând cu el un know-how solid și o experiență neprețuită din teren, atât militar cât și administrativ. Contrastul este evident când ne uităm la alți politicieni care, în loc să servească poporul, au preferat să servească interesele de partid. Marcel Ciolacu și Mircea Geoană, deși prezenți în funcții de conducere, au adus mai puțin din experiența câștigată prin muncă reală și mai mult din jocuri politice care nu au adus beneficii reale României.

Viitorul României trebuie să fie construit pe baza muncii cinstite și a competenței, nu pe oportunism politic!” – este mesajul postat de liberalul argeșean pe pagina sa de Facebook, (Antoniu Neguț)

Sursa foto: Facebook/Cosmin Petrescu pagina

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top