Compania argeșeană Dolo Trans Olimp – cel mai nou sponsor al echipei de handbal CS Dacia Mioveni 2012

338143201_178225828345620_4745986474443869587_n

Binecunoscuta companie argeșeană, Dolo Trans Olimp, se alătură sponsorilor care susțin echipa de handbal CS Dacia Mioveni 2012! Managerul companiei, Cristian Dolofan, a răspuns invitației făcută de conducerea clubului și s-a întâlnit cu echipa și staff-ul tehnic la Sala Sporturilor Mioveni.

”Sportul și activitatea antreprenorială împărtășesc valori comune, ca spiritul de competiție, perseverența, munca, solidaritatea, implicarea socială. Îmi place sportul în general, consider că ne disciplinează și ne responsabilizează. Eu practic motorsportul și skiul. Despre handbal pot spune că este un sport frumos, ce antrenează întregul corp. Este unul dintre primele sporturi cu care eu am luat contact în copilărie. Mă bucur că o echipă din Argeș joacă în prima ligă națională de handbal feminin. Știu că Liga Florilor este una dintre cele mai puternice competiții naționale la nivel european și că handbalul este sportul românesc de echipă cu cele mai bune performanțe. Știu, la fel de bine, că sportul de performanță are nevoie de susținere și… iată-mă aici! Dacia Mioveni a demonstrat că se poate menține în prima ligă de handbal feminin și are un proiect ambițios pentru următorii ani. Am ales să susțin Dacia Mioveni deoarece consider că are un potențial mare de creștere. Urez succes echipei și sper să ne bucurăm împreună de spectacolul handbalului de calitate și de cât mai multe victorii!”, a declarat Cristian Dolofan.

DTO este o companie care a debutat pe piaţa afacerilor de transport de mărfuri ar din anul 2011. Fondatorul acesteia este Cristian Dolofan, un tânăr antreprenor din Argeș care a ales să îşi transforme visurile în realitate, creând, prin perseverenţă o echipă bine sudată, devenind un business-etalon pentru segmentul său de activitate. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top