Primăria Pitești: Totul despre depunerea cererilor privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței în perioada sezonului rece

Primăria Municipiului Pitești transmite condițiile de acordare a ajutorului de încălzire pentru perioada 1 noiembrie 2024 – 31 martie 2025. De asemenea, este menționată și documentația necesară:

Potrivit legislației în vigoare, beneficiază de ajutoare de încălzire a locuinței, pe perioada sezonului rece, pentru acoperirea integrală sau, după caz, a unei părți din cheltuielile cu încălzirea locuinței, precum și de supliment pentru energie, pe tot parcursul anului, consumatorii vulnerabili care îndeplinesc condițiile.

Ajutoarele prevăzute se acordă pe bază de cerere şi declarație pe propria răspundere, însoțită, obligatoriu, de documente justificative privind componența familiei, veniturile realizate de membrii acesteia, precum și de acte doveditoare privind locuința sau bunurile deținute de aceștia. Detalii privitoare la condițiile prevăzute de lege pentru a beneficia de aceste ajutoare, precum și la actele necesare pentru depunerea solicitării, găsiți accesând link-ul:

https://www.primariapitesti.ro/anunt-privind-acordarea…

Foto: descriptiv

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top