COMUNICAT DE PRESĂ: Federația Română de Fotbal a anunțat încetarea colaborării cu sponsorul Nordis Group

Nordis-FRF

Federația Română de Fotbal anunță încetarea parteneriatului cu Nordis Group, care a susținut activitatea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

’’Colaborarea, menită să sprijine programele de dezvoltare și modernizare a arbitrajului românesc, nu va mai continua începând de astăzi. Investiția în pregătirea arbitrilor reprezintă un element esențial pentru asigurarea unui arbitraj de calitate în competițiile naționale și internaționale. În acest sens, FRF se angajează să găsească un nou partener strategic care să contribuie la îmbunătățirea continuă a nivelului de pregătire al arbitrilor români. Noul partener al CCA va fi anunțat în perioada următoare, după finalizarea discuțiilor în curs’’ – precizează FRF într-un comunicat de presă remis redacției. Compania Nordis Group se află de câteva săptămâni în mijlocul unui scandal de fraudă imobiliară în urma investigaţiei jurnalistice realizate de jurnaliștii de la Recorder. Dezvoltatorul imobiliar este acuzat că a încasat bani în avans de la mai multe persoane pentru construcţia a sute de apartamente pe care nu le-a realizat.

Nordis Group a fost principalul sponsor al Comisiei Centrale a Arbitrilor de la sfârşitul anului 2020, arbitrii din primele trei eşaloane purtând numele companiei pe tricouri în timpul meciurilor, dar şi pe celelalte echipamente.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top