NOUL RANGE ROVER A FOST LANSAT LA BRIT MOTOR AG

LANDROVERNOU

Pitești, 13 martie 2022: Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover a fost lansată în cadrul noului showroom-ului BRIT Motor AG, Dealer și Service Autorizat Jaguar Land Rover în Pitești.

Evenimentul se bucură de două zile de prezentare a modelului expus, unul de excepție, un ”First Edition” cu o culoare exterioară premium SV Bespoke Ultra Metallic cu finisaj Satin Sunset Gold. Jocul de lumini, muzică electronică, mini galerie de artă, decorul minimalist și selecția de gustări atent alese au completat atmosfera evenimentului. Noul și elegantul Range Rover este definitoriu pentru luxul modern, oferind mai mult rafinament, mai multe opțiuni și mai multe posibilități de personalizare, decât oricând. Noul Range Rover îmbină modernitatea uluitoare și grația estetică cu tehnologii sofisticate și conectivitate neîntreruptă. Modelul păstrează combinația convingătoare de performanță și rafinament fără egal, cu o gamă completă de motorizări moderne cu șase și opt cilindri.

Lansat în 1970, Range Rover a fost primul SUV luxury creat, transformând lumea automobilelor rafinate. Acesta a fost primul automobil expus la Luvru ca “lucrare exemplară de design industrial”, primul SUV integral din aluminium, primul SUV cu suspensie pneumatică controlată electronic, primul câștigător al concursului Paris-Dakar (de două ori câștigător, în 1979 și 1981) și primul SUV cu până la 900mm adâncime a vadului.

”Noul Range Rover este o operă de artă, transformă fiecare călătorie într-o ocazie memorabilă, combină tehnologiile avansate cu cel mai înalt nivel de calitate. Asigură rafinament la un nivel inegalabil și adaugă un confort de neimaginat. Acest model, a cincea generație Range Rover, redefinește și rescrie o dată la 10 ani lumea SUV-urilor premium. De la lansarea mondială din octombrie anul trecut de la Londra, modelul a stârnit un real interes în rândul clienților noștri și al pasionaților. Sunt comenzi lansate înainte ca modelul să ajungă la noi, ceea ce ne dă încredere și întărește succesul acestui model. Sperăm ca acest an să fie anul Noului Range Rover”, a menționat domnul Adrian Prodănel, Director General BRIT Motor AG, Dealer și Service Autorizat Jaguar Land Rover în Pitești.

„Noul Range Rover reprezintă o superbă materializare a viziunii noastre de a crea cele mai dorite mașini de lux din lume, pentru clienții cei mai exigenți. Aceast model scrie următorul capitol din povestea unică a pionieratului în inovație ce caracterizează Range Rover de peste 50 de ani”. MLA-Flex, noua arhitectură modulară longitudinală flexibilă introdusă de Land Rover, stă la baza fiecărui aspect al acestui SUV de lux”, a menționat Thierry Bolloré, Chief Executive Officer, Jaguar Land Rover.

Articol sponsorizat de BRIT Motor AG – Dealer și Service Autorizat Jaguar Land Rover în Pitești

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top