(P) Nu ratați! ȘCOALA de DANS STARFIX: Se fac înscrieri pentru grupe noi de bachata, step și dans arăbesc!

star-fix.4-1024x726

Școala de dans STARFIX din Pitești anunță începerea înscrierilor pentru noi grupe de dans și gimnastică. Vă așteptăm să învățăm bazele dansului și să ne perfecționăm.

Grupele noi pentru cursurile de dans modern, sportiv, latino și street dance pentru toate nivelurile de pregătire sunt progrmate în fiecare zi de luni de la 19.00 – 20.00 și sâmbăta de la 16.00 la 17.00, iar cele de gimnastică ritmică / acro dance în fiecare luni de la 18.00 la 19.00 și sâmbăta de la 15.00 la 16.00, la Casa de Cultură a Studenților Pitești, din strada Panselelor nr. 2.

De asemenea, au început înscrierile pentru grupe noi la cursurile de dans arăbesc, indian și step în fiecare luni de la 20:00 la 21:00 la sediul CCS Pitești. Dacă ești adult și vrei să înveți salsa, bachata sau tango argentinian, ei bine, ai nimerit bine! Astfel încât nu mai sta pe gânduri și dă-ne un telefon. Pentru înscrieri  sau pentru mai multe detalii și informaţii puteţi apela numărul de telefon 0799.378.737 sau ne puteți contacta pe pagina noastră de  Facebook – Cursuri de Dans Pitesti.

De ce să alegi școala de dansuri „STARFIX”?  

Şcoala de dansuri „STARFIX” organizează cursuri de inițiere și de performanță pentru toți cei interesați. Vârsta minima este de 5 ani. Ba mai mult, cursurile sunt flexibile, iar experienţa antrenorilor şi instructorilor, membri ai Federaţiei Române de Dans Sportiv, este dovedită prin numeroasele distincții câștigate de-a lungul timpului și sportivi formați. Şcoala de dansuri “STARFIX “ oferă garanţia prestării unor servicii de înaltă calitate, iar cursurile de dansuri se organizează într-o zonă ultracentrală, în cadrul Casei de Cultură a Studentilor Pitesti, de pe strada Panselelor nr 2 Piteşti, lângă Hotel Metropol. Aici cursanții se pot bucura de o gamă largă de dansuri: salsa, rueda, merengue, bachata, tango argentinian, dans sportiv: samba, cha cha cha, rumba, paso doble, jive, vals lent, vals vienez (n.r. valsul miresei la nunta), tango şi multe altele. Cursurile de dans sunt structurate astfel încât să acopere cerinţele și nevoile tuturor participanţilor. Cu noi vă veți menţine în formă, vă veți modela corpul, învăţaţi să vă mişcaţi elegant şi încercaţi să vă faceţi noi prieteni pe ritmuri de Samba, Rumba, Cha-cha, Salsa, Merengue, dar şi pe cele Standard cum ar fi Valsul Vienez sau Tangoul Argentinian. Aici îi poți oferi copiliul șansa să se echilibreze emoţional şi să trăiască într-un mod sănătos. Aparatura de înaltă performanță și saltelele tatami ajută dezvoltarea armonioasă a copilului, menținând sănătatea fizică și psihică.

Dansul menţine sănătatea corpului şi psihicului

Hai să vorbim puțin despre beneficiile dansului. Pentru că în rutina cotidiană telefonul acaparează un număr important de ore prin dans te poți descărca emoţională, poți elimina stresul, poți slăbi, dar poți îmbunătăţi comunicarea și implicit poți dezvolta relații cu alte personae. Toate astea pentru că dansul combină mişcarea cu muzică și comunicare aducând bună dispoziţie şi sănătate.

Beneficiile dansului la cei mici

Un efect benefic al dansului pentru copii este data de creșterea încrederii în sine, a stării de spirit şi a autocontrolului. Cursurile de dans îi educă pe copii încă de mici în sincronizarea mişcărilor pe ritmul muzicii, iar eleganţa în mişcare, ţinuta, le dă celor mici voinţă, frumuseţe şi o postură demnă de invidiat. Clubul de dans reprezintă un cadru organizat, în care mişcarea şi ritmul te învaţă să zbori spre performanță. Nu mai vorbim de faptul că dansul este un sport spectaculos, fascinant pentru privitori şi captivant pentru oricine. Te face să fii sigur pe tine, te ambiţionează şi îţi dezvoltă un comportament şi o educaţie corectă faţă de cei din jur. Cursurile de dans reprezintă o oportunitate de a socializa, de a te exterioriza, de a-ţi exprima personalitatea și de a te disciplina.

Dansul te ajută să slăbești

O alternativă perfectă pentru sport se poate dovedi a fi cursurile de dans. Pentru că dansul ne poate ajuta nu doar să avem un corp frumos, ci să fim mai sănătoși și mai flexibili. Caloriile se pierd în timpul dansului. Asta pentru că, de obicei, fiecare ședință de dans începe cu câteva mișcări de stretching și în acest fel, toate grupele de mușchi sunt puse în mișcare. Tot prin dans, ne „obligăm“ întregul organism să devină mai rezistent la efort și aproape că nu există grupă de mușchi pe care să nu o punem la treabă.

Dansul te ține tânăr

Dansul, ca şi alte tipuri de mişcare fizică sau sporturi, are capacitatea de a încetini procesele de îmbătrânire, mişcarea fiind un factor important al longevităţii. Astfel, sportul reduce stresul organic şi psihic, iar acest stres afectează funcţiile celulelor organismului nostru şi accelerează procesele de îmbătrânire.

Dansul tonifică muşchii

Un lucru benefic al dansului pentru copii este acela că ajută în procesele de creştere a oaselor şi a muşchilor, previne afecţiunile coloanei vertebrale şi ajută la o creştere şi dezvoltare armonioasă a copilui.

Dansezi și ai grijă de inimă

Dansul are grijă și de inima ta, atât prin efectele mişcării asupra vaselor şi inimii, cât şi prin eliminarea tensiunilor psihice care ne pot afecta. E bine de știut că în timpul dansului bătăile inimii cresc uşor, circulaţia se intensifică, creşte oxigenarea organismului şi tonusul cardiovascular devine mai bun.

Dansul îți ține mintea sănătoasă

Dansul nu înseamnă doar sănătate pentru trup și suflet, ci și pentru creier. Printre nenumăratele beneficii ale mișcării pe ritmul muzicii se numără și îmbunătățirea funcțiilor cognitive. Dansul te face mai deștept pentru că mișcarea pe ritmul muzicii pregătește creierul pentru învățare. Pe măsură ce execuți diferite figuri de dans, sângele este pompat mai bine în întreg corpul, implicit și către creier. Dansul favorizează astfel o activitate mai bună la nivel de cortex cerebral. Asta înseamnă că pe măsură ce te gândeșți care este pasul următor, se formează noi legături neurale. Dansul contribuie și el la reducerea stresului și a depresiei. Acest lucru este realizat prin creșterea concentrației de endorfine și serotonină la nivelul creierului.

Nu rata ocazia! SUNĂ ACUM și învață să te miști pe ringul de dans așa cum îți dorești!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top