Daniel Ionescu, directorul Casei Studentilor Pitești, implicat într-un scandal sexual cu o minoră de 16 ani!

Directorul CCS Pitești – SEX CU O MINORĂ!

(FOTO: Daniel Ionescu)

Un bărbat de (42 de ani), director al Casei de Cultură a Studenţilor din Pitești, a fost reţinut de poliţişti argeșeni pentru viol, după ce a întreţinut relații sexuale, timp de câteva luni, cu o fată de 16 ani. Cazul a ieșit la iveală când soția bărbatului a aflat de relație și a luat-o la bătaie pe copilă, care, mai departe, a mers la Poliție, a transmis în cursul zilei de astăzi IPJ Argeș într-un comunicat de presaă. Bărbatul acuzat de viol este Daniel Ionescu, căsătorit de câțiva ani și are trei copii. El se afla la consucerea casei de cultură, dar este și profesor de dans sportiv, iar adolescenta de 16 ani cu care a întreținut relații sexuale frecventa cursurile instituției pe care acesta o manageria. Î n luna decembrie , Ionescu şi adolescenta au început o idilă, cu care fata a fost de acord, potrivit primelor informații. Nicoleta-Evelin, soţia directorului a aflat de curând despre această relaţie și ar fi bătut-o pe fată, potrivit unor surse judiciare, informează Știrile ProTV.

La acel moment, fata a mers la Poliţie şi a reclamat că a fost bătută de către femeie. Ancheta Poliţiei a dus la relaţia interzisa dintre cei doi, bărbatul fiind acuzat de viol în condiţiile in care diferența de vârstă este prea mare.

Ulterior, prin administrarea de probatoriu, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol asupra unui minor, constând în aceea că în perioada decembrie 2023 – mai 2024, un bărbat de 42 de ani, din Piteşti, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu tânăra în cauză, abuzând de încrederea şi autoritatea conferite de calitatea sa de director al unei instituţii publice de educaţie nonformală, instituţie unde minora frecventa mai multe cursuri”, au transmis marţi, oficialii Poliţiei Judeţene Argeş.

Ionescu – la un pas de divorț

Cel mai probabil, după acest scandal, Nicoleta va cere divorțul directorului CCS. Totodată, exista șansa ca acesta sa fie iertat și casnica acestora să nu se destrame după cum se așteaptă multi dintre cunoscuții lor. (A.N)

UPDATE ora 22.59:

Daniel Ionescu și-a închis conturile de Facebook și Instagram în urma scandalului sexual în care este implicat.

Contactată sa redactorii Romedia, soacra directorului Daniel Ionescu nu a vrut să ofere informații, motivând că aș află în concediu.

Sursa foto descriptiv: telegrama.ro

Știre în curs de actualizare!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top