Actorul Constantin Bebe Cotimanis, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești

bebe_cotimanis

Filarmonica Pitești organizează vineri, 29 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, o nouă ediție a conferințelor-recital ale Filarmonicii Pitești.

Dacă invitata lunii trecute a fost Paula Seling, de data aceasta actorul Constantin Bebe Cotimanis va onora invitația lui Mădălin Voicu Jr.

Tema ediției de vineri seara este „Poezia Muzicii”. Mădălin Voicu Jr este pianist de succes, cu multe concerte si recitaluri în țară și în străinătate. Este și pianist corepetitor la Opera Națională București (direcția de balet).

Artist ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, Constantin Bebe Cotimanis este îndrăgit atât de iubitorii teatrului și ai cinematografiei, cât și ai serialelor de televiziune, rolurile interpretate magistral fiind greu de uitat.

„Paranoia”, „Triunghiul morții”, „Asfalt tango”, „Hotel de lux”, „Între chin și amin” sunt câteva dintre filmele în care îndrăgitul actor a excelat.
Pentru rolul din filmul lui Toma Enache, „Între chin și amin”, a obținut premiul pentru cel mai bun actor secundar într-un film străin la „North Europe International Film Festival” (Londra, 2020).

Fost jurat la „Românii au talent”, a fost ani la rând vocea emblematică a postului Pro Tv, din 2020 devenind vocea postului Prima Tv.

Constantin Bebe Cotimanis a fost și director al Teatrului „Alexandru Davila” Pitești.

Atât moderatorul, cât și invitatul vor avea intercalate și momente artistice.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia este 10 lei. Abonații Filarmonicii Pitești își păstrează locurile.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top