Apple lansează iOS 16 pe data de 12 septembrie

ios-16

Gigantul american Apple reuşeşte să surprindă prin lansarea foarte rapidă a noii versiuni de iOS, care va fi disponibilă la doar câteva zile după prezentarea seriei iPhone 14.

Anul acesta, utilizatorii versiunilor anterioare de iPhone vor putea să instaleze şi să folosească noua versiune a sistemului de operare fără a mai aştepta să iasă pe piaţă noile modele, care tocmai au fost prezentate de compania americană.

Din seara zilei de luni, 12 septembrie, Apple va începe să furnizeze cea mai nouă versiune de iOS, care este aşteptată cu interes de mulţi utilizatori prin prisma unora dintre noutăţile promise.

De departe cea mai aşteptată noutate este configurarea lockscreen-ului, pe care pot fi plasate widget-uri şi unde utilizatorii pot să modifice mai multe aspecte, inclusiv fonturile folosite pentru afişarea informaţiilor. Venită din partea Apple, această facilitate este surprinzătoare, deoarece reuşeşte să ofere pentru iPhone un nivel de personalizare mai mare al lockscreen-ului decât în cazul Android-ului, sistem de operare mult mai permisiv, de obicei, transmite News.ro. (R.C)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top