Argeșeanul Viorel Dobrin a câștigat cupa României la Skandenberg-Armwrestiling

Cupa_In_Ag-viorel-dobrin

Cele mai puternice brațe din România s-au încleștat, duminică, la Teatrul de Vară, acolo unde s-a desfășurat Cupa României la Skandenberg-Armwrestling și Para-Skandenberg-Armwrestling 2023. La acest eveniment au concurat 140 de sportivi de la 18 cluburi din țară. Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv de Skandenberg „Armbenders Viorel Dobrin” și Federația Română de Skandenberg-Armwrestling, cu sprijinul Consiliului Judetean Arges.

La competiție a fost prezent și președintele Federației, Mircea Simionescu Simicel, care este și Secretar General al Federației Mondiale de Skandenberg. A fost o zi nu doar extrem de încărcată, ci și de neuitat pentru campionul mondial din Poiana Lacului, Viorel Dobrin pentru că a câștigat el însuși aurul la categoria 85 de kilograme, iar Clubul Sportiv de Skandenberg „Armbenders Viorel Dobrin” a fost câștigătorul Cupei României la echipe. Pe locul doi s-a clasat CS Unirea Șișești, iar pe trei Asociația Română de Skandenberg „Braț de Fier”.

„Le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat să organizăm acest eveniment la Pitești, atât partenerilor privați, cât și Consiliului Județean Argeș. Este important ca Argeșul să fie în circuitul național și, personal, sunt mulțumit că sportivii de la clubul nostru, care au și reprezentat județul, au câștigat Cupa României. Îmi doresc să avem cât mai mulți copii care să vină să practice la nivel profesionist acest sport. Îi mulțumesc și președintelui Mircea Simionescu Simicel pentru implicarea în eveniment și pentru susținerea pe care o acordă acestui sport.

Pentru noi urmează Campionatul Mondial din Kazakhstan, unde sperăm să ajungem cu patru sportivi, dacă vom reuși să depășim impedimentele de natură financiară. Sperăm totuși să reușim să participăm și să ridicăm încă o dată drapelul României pe cele mai înalte trepte ale podiumului mondial”, a spus Viorel Dobrin, vicepreședintele Federației Române de Skandenberg.

„Este un sport extrem de intens și de spectaculos. Îi felicit pe toți sportivii care au participat, mai ales pe cei din generația tânără, pentru că noi, CJ Argeș, facem eforturi să susținem activitățile culturale și sportive și pentru a atrage tinerii înspre aceste zone, ca o alternativă pentru timpul liber, dar și ca o modalitate de dezvoltare personală. Îl felicit pe campionul nostru, Viorel Dobrin, în primul rând pentru performanțele obținute anul acesta. Mă bucur că a reușit să facă o tradiție din organizarea de evenimente de amploare națională în județul nostru. După cum vedeți, și Consiliul Județean a devenit un partener tradițional al acestor manifestări sportive și sper ca, de la an la an, să avem o competitivitate cât mai mare”, a declarat Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședintele CJ Argeș.

Sursa foto: argesexpress.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top