Arhiepiscopia Argeșului a strâns din donații suma de 55650 lei pentru reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie Pitești

index

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a inaugurat recent o nouă clinică medicală în cadrul parohiei Mavrodolu din Pitești. Această inițiativă a fost posibilă datorită parteneriatului încheiat cu medicul Tiberiu Irimia, proprietarul Spitalului privat Self Control Pitești. Noua clinică a început să funcționeze încă de la începutul acestui an și oferă servicii medicale comunității locale.

Pe lângă această inițiativă, la îndemnul și cu binecuvântarea ÎPS Calinic Argeșeanul, s-a desfășurat și un concert caritabil de colinde numit „Dar din dar”. Acest eveniment a fost organizat în parteneriat cu Spitalul de Pediatrie din Pitești și Asociația „Medici pentru România”. Scopul acestui concert a fost strângerea de fonduri pentru lucrările de reamenajare a etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești.

Proiectul de reamenajare, derulat în colaborare cu Asociația „Medici pentru România”, are o valoare totală de aproximativ 700.000 de euro. Fondatorii organizației, având experiență în sistemul de sănătate occidental, au decis să revină în țară și să contribuie la îmbunătățirea sistemului medical local. Prin evenimentul caritabil din decembrie, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a reușit să strângă 55.650 de lei, sumă care a fost donată Asociației „Medici pentru România”.

Proiectul de reamenajare a etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești este programat să fie finalizat până la sfârșitul lunii februarie. Acesta va contribui la asigurarea unor condiții adecvate și la dotarea cu echipamente medicale performante, în beneficiul viitorilor pacienți, conform informațiilor disponibile pe site-ul arhiepiscopiaargesuluisimuscelului.ro.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top