Au fost anunțați primii artiști la BUDEASA FESTIVAL! O trupă de rock consacrată din România va urca pe scenă

budeasa-festival

Surpriza de proporții și artiști de renume la Budeasa Festival!

„Folk in Festival” se rebranduiește! Din acest an, cel mai iubit eveniment de muzică folk din Argeș devine „Budeasa Festival”, iar asta nu este tot! Organizatorii evenimentului anunță că ediția din acest an a festivalului se va bucura de prezența a multor artiști folk-rock de renume din țară.

Ediția de anul acesta se va desfășura într-un nou format care va reuni atât fanii muzicii folk, cât și pe cei care iubesc rock-ul. Festivalul va avea loc în perioada 16-17 iunie a.c., pe plaja din Budeasa.  Evenimentul este organizat de Primăria comunei Budeasa.

Zilele acestea au fost stabiliți primii artiști care vor lua parte la eveniment. Ducu Bertzi, Dinu Olărașu, trupa ANTRACT și Dan Helciug vor încânta publicul la festivalul de suflet al iubitorilor de muzică bună. Urmează ca, în perioada următoare, să fie anunțați și ceilalți artiști care vor fi prezenți.

„Liniștea așternută de la ultima ediție a Festivalului de pe minunata plajă de la Budeasa a ascuns pregătirea multor surprize pentru voi, iubitorii de frumos! Suntem nerăbdători să vă anunțăm că ediția 2023 a Festivalului va avea loc într-un nou format, care să bucure melodios fanii muzicii folk, dar și pe cei care iubesc rock-ul de calitate!  Da, ați citit bine! Festivalul va căpăta un format FOLK-ROCK, cu artiști renumiți pentru momentele de neuitat pe care le creează. Notați acum în calendare perioada 16-17 iunie 2023, pentru a vă asigura că nu veți lipsi de la BUDEASA FESTIVAL, pe plaja din Budeasa, Argeș!”, au anunțat organizatorii festivalului.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top