FONDURI DE LA MINISTERUL DEZVOLTĂRII PENTRU CONSOLIDAREA ȘI REABILITAREA CORPULUI C3 AL CENTRULUI DE DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT PITEȘTI

5A4EF59E-1BC2-4772-AEB6-4A0D142A9827

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat lista – sinteză a investițiilor finanțate prin Programul național de consolidare a clădirilor cu risc seismic. Pe această listă se regăsește și proiectul Consiliului Județean Argeș care vizează consolidarea și reabilitarea corpului C3 al Centrului de Diagnostic și Tratament Pitești.

Amintim că aici își desfășoară activitatea mai multe cabinete medicale, precum și Secția de dializă a Spitalului Județean de Urgență Pitești și cei de la Casa de Asigurări de Sănătate Argeş.

Valoarea estimată a lucrării se ridică la aproximativ 54 milioane de lei și va fi finanțată în integralitate din fonduri guvernamentale prin Ministerul Dezvoltării.

“Încă un proiect de importanță deosebită prinde contur! Consolidarea și reabilitarea Centrului de Diagnostic și Tratament Pitești a fost aprobată de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Este una din clădirile importante din județ unde argeșenii beneficiază de servicii medicale. Consiliul Județean mai are depus un proiect, care este în etapa de evaluare, tot în cadrul Programului național de consolidare a clădirilor cu risc seismic, și aici mă refer la clădirea Teatrului “Alexandru Davila”, cu o valoare estimată de 68 de milioane de lei. 

Depunem permanent eforturi pentru a accesa toate formele de finanțare pe care le avem la dispoziție, iar acest program este unul extrem de important pentru că întreaga valoare a proiectului este acoperită din fonduri guvernamentale, fără să afecteze în niciun fel bugetul propriu al Consiliului”, a mai transmis Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top