Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 5 – 9 decembrie 2022, noi evenimente cultural-educative

centrul-cultural-pitesti-696x343

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 5 – 9 decembrie 2022, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Cenaclul „Armonii Argeșene”, luni, 5 decembrie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Lansarea nr. 15 al revistei online „Limes Transalutanus”, precum și dezbaterea cu tema “Probleme controversate de istorie contemporană”, marți, 6 decembrie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Lectura-spectacol cu tema „Să tacă armele, vivat iubirea!”, marți, 6 decembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Diamantul și Diamantul Nordului”, miercuri, 7 decembrie, de la ora 11:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema „Cum e să scrii versuri în două limbi?”, miercuri, 7 decembrie de la ora 13:00, la Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Rock-ul văzut prin ochii unui prozator. Dumitru Ungureanu”, miercuri, 7 decembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Ziua Constituției României. Preeminența Constituției și a Ordinii Constituționale Interne în Epoca Globalizării și Integrării Internaționale”, joi, 8 decembrie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Decembrie – Sacru și Profan”, eveniment care va avea loc joi, 8 decembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Triplă lansare de carte, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Confluențe literare”, joi, 8 decembrie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

„Întâlnire cu scriitoarea Gulsah Elikbank din Turcia”, în cadrul Clubului literar-artistic „Mona Vâlceanu”, eveniment care se va desfășura vineri, 9 decembrie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Detalii despre evenimentele anunțate sunt oferite pe site-ul instituției și pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești:

https://www.facebook.com/photo?fbid=840758960214835&set=a.751333785824020
Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top