CODRUȚ MATEI – noul președinte interimar al filialei Argeș a Partidului Republican

Codrut_Matei_P_Republican

Conducerea Partidului Republican l-a desemnat pe argeșeanul Codruț Matei drept președinte interimar al filialei Argeș a partidului. Acesta a precizat că începe o construcție de la zero a filialei în județul Argeș și își dorește să demonstreze că echipa Partidului Republican poate face față unei astfel de probe.

„Anul acesta se împlinesc 18 ani de când am intrat în politică, un „majorat” care mă regăsește într-o postură nouă, aceea de președinte al unei filiale județene de partid, o provocare mult mai mare față de pozițiile pe care le-am ocupat de-a lungul timpului, îndeosebi la organizația de tineret. Încep o construcție de la zero în Argeș și vreau să demonstrăm ca echipă a Partidului Republican că putem face fața unei astfel de probe, aducând alături oameni capabili să dezvolte partidul și să îl ducă la nivelul așteptărilor cetățenilor”, a declarat Codruț Matei.

Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, a subliniat că îl cunoaște pe Codruț Matei de 18 ani, de atunci când, împreună, au făcut „primii pași în politica mare”. „Mă bucur că timpul ne-a adus, din nou, împreună, ambii ajunși la o maturitate politică ce ne permite să luăm cele mai bune decizii pentru oameni. Împreună vom lupta pentru români, pentru apărarea resurselor, a avuției statului român, dar mai presus de orice, vom lupta pentru ca România să își recapete demnitatea în Europa și în lume”, a afirmat Marian Cucșa, potrivit unui comunicat de presă.

Partidul Republican este o formațiune politică de centru-dreapta, suveranistă, care își propune să susțină valorile naționale pentru a crea un mediu în care fiecare persoană are oportunitatea de a prospera, acest lucru putând fi realizat doar printr-o conducere a statului competentă bazată pe valorile adevărului și transparenței, responsabilității, corectitudinii și toleranței. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top