Col. Nicolae-Alin Berevoescu este noul inspector-șef al ISU Argeș

Colonel-Berevoescu-Nicolae-Alin-e1715243718226-696x486

În urma promovării concursului organizat pentru ocuparea funcției de inspector șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Căpitan Puică Nicolae” al judeţului Argeş, începând cu data de 7 mai a.c. a acestui an, colonelul Berevoescu Nicolae-Alin a fost numit pe funcție.

„În parcursul carierei, domnul colonel a demonstrat că profesia de pompier este o vocație, privind activitatea unui salvator din mai multe perspective, iar misiunile pe care le-a desfășurat au format un bun profesionist” se arată în comunicatul oficial al ISU Argeș.

Potrivit CV-ului, și-a început cariera în Arma Pompieri în anul 2000, când a fost admis în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri, iar la 5 ani după aceea a primit repartiție la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei„ al județului Brașov.

A fost comandantul Detașamentului 1 de Pompieri Brașov din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” al județului Brașov, funcție ocupată până în anul 2009, când s-a mutat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș.

Aici și-a desfășurat activitatea în cadrul Structurii de Securitate, apoi comandant la Secția de Pompieri Costești în anul 2010, iar în anul 2017 a fost împuternicit Șeful Centrului Operațional Județean și ulterior, în următorul an, a promovat concursul de ocupare a funcției de prim-adjunct al inspectorului șef în cadrul comenzii unității.

Totodată perfecționarea profesională a fost dobândită și prin absolvirea cursurilor pentru „Comandant Operaţiuni de Salvare – Director de Salvări Medicale”, „Managementul Situațiilor de Urgență”, dar și a masterului în „Hidrodinamica şi gazodinamica maşinilor şi instalaţiilor” de la Universitatea Politehnică Bucureşti – Facultatea de Inginerie Mecanică şi Mecatronică. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top