Comuna argeșeană Priboieni a sărbătorit 507 ani de la prima atestare documentară

priboieni-colaj

Cu un trecut lung şi plin de evenimente, comuna argeșeană Priboieni a ajuns la cea de-a 507 –a aniversare de la prima atestare documentară, eveniment pe care primăria l-a marcat cu o serie de manifestări cultural-artistice dedicate locuitorilor actuali ai comunei, cei care duc mai departe istoria acestor locuri.

La manifestări au participat preşedintele CJ Argeş, Ion Mînzînă, deputaţii de Argeş, Remus Mihalcea şi Aurel Bălăşoiu, oameni cu implicarea cărora şi a primarului comunei Priboieni, Sorin Lupu, dezvoltarea acestor locuri poate fi posibilă, primarul oraşului Ştefăneşti, Nicolae Velcea, primarul oraşului Topoloveni, Gheorghiţă Boţîrcă şi cel al comunei Bascov, Gheorghe Stancu. Primarul comunei Priboieni, Sorin Lupu, a mulţumit comunităţii locale pentru implicare şi colaborare cu administraţia locală, pentru prezenţa şi entuziasmul de care au dat dovadă în sărbătorirea comunei lor, fără de care, aşa cum a şi precizat primarul Lupu, munca primăriei şi a Consiliului Local nu ar fi avut acelaşi efect. Sorin Lupu le-a urat tuturor celor care şi-au sărbătorit ziua onomastică alături de întreaga comunitate, multă sănătate, bunăstare şi bucurii.

Primarul Lupu a mulţumit şi preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă, pentru sprijinul acordat comunei Priboieni, specificând faptul că în ultimii doi ani, primăria Priboieni a primit de la Consiului Judeţean cele mai însemnate fonduri pentru dezvoltarea comunei şi sprijin pentru implementarea proiectelor în valoare de 5 milioane de euro . Preşedintele CJ Argeş, Ion Mînzînă, le-a spus celor prezenţi la manifestare că tot ceea ce s-a realizat la nivelul Consiliul Judeţean a fost rodul echipei sale cu care lucrează şi la Priboieni a găsit un primar implicat cu care a putut să colaboreze foarte bine.

Președintele Mînzînă a mai spus că vine de fiecare data cu mare plăcere în comuna Priboieni şi a oferit primarului Sorin Lupu, din partea Consiliului Judeţean, o plachetă de excelenţă pentru implicarea în administrarea comunei. Mînzînă le-a transmis oamenilor prezenţi la această manifestare mesaje optimiste, spunând că numai impreună pot fi depăşite aceste vremuri tulburi. „Am încredere în Dumnezeu şi în acest popor că împreună, cu credinţă şi solidaritate, putem salva această ţară. Dumnezeu să ne ajute!”

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top