Curtea de Argeș: „Bătălie” pe un contract între Kranz-ul lui Corin Boian și firma lui Cătălin Nicolau

corin-boian-foto

„Luptă” între oamenii de afaceri Corin Boian și Cătălin Nicolau! Totul a început de la o licitație deschisă organizată în vederea atribuirii contractului având ca obiect „Servicii de elaborare proiect tehnic, detalii de execuție și asistență tehnică din partea proiectantului și lucrări construcții în cadrul proiectului “Dezvoltarea transportului public în Municipiul Curtea de Argeș”. Municipalitatea a atribuit contractul asocierii firmelor „VALAH CONSTRUCT GRUP – MODVEST CONSTRUCT 2000 SRL – STAR TRADING IMPEX SRL„.

Ajungându-se la CNSC, firma piteșteană Kranz patronată de omul de afaceri Corin Boian, considerându-se nedreptățită în atribuirii contractului, care l-a scos câșitigător pe constructorul Cătălin Nicolau. În cadrul reclamației, s-a solicitat – în principal:

Felicitare Valah Construct Grup - argesenii.ro

– anularea raportului procedurii în ceea ce priveşte întreaga analiză a ofertei depuse de asocierea „VALAH CONSTRUCT GRUP – MODVEST CONSTRUCT 2000 SRL – STAR TRADING IMPEX SRL”;

– obligarea autorităţii contractante la continuarea procedurii de atribuire prin reevaluarea ofertei depusă de asocierea menționată mai sus. În urma analizei, consiliul decide:

… Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de SC KRANZ EUROCENTER SRL, în calitate de lider al Asocierii „SC KRANZ EUROCENTER SRL – SC TEHNO CONSULTING SOLUTION SRL, în contradictoriu cu MUNICIPIUL CURTEA DE ARGEȘ. În final, la completul de trei judecători de la Curtea de Apel Pitești, care a hotărât: ” Respinge plângerea ca nefondată. Definitivă.”

(Răzvan CIOBANU)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top