DOCUMENTE OFICIALE! Deputatul Aurel Bălășoiu – în continuare parte a grupului PSD

aurel-balasoiu-parlament750x430

Deputatul argeșean Aurel Bălășoiu continuă să fie membru al Partidului Social Democrat (PSD), conform informațiilor disponibile pe site-ul oficial al Camerei Deputaților, precum și a documentelor aferente. Acestea atestă că deputatul este înregistrat ca reprezentant al Partidului Social Democrat și continuă să își desfășoare activitatea în calitate de membru al acestui partid în cadrul Camerei Deputaților.

Mai exact, conform tabelului cu ordinea de zi a ședințelor Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, deputatul Aurel Bălășoiu este menționat și este vizat de președintele comisiei, Adrian Chesnoiu, fost ministru al Agriculturii din partea PSD în Guvernul Ciucă. Astfel, statutul său de membru al PSD este recunoscut și în cadrul activităților parlamentare specifice.

Pe pagina oficială a Camerei Deputaților, se confirmă faptul că deputatul Aurel Bălășoiu a fost ales în circumscriptia electorală nr.3 ARGEȘ, în data de 21 decembrie 2020, prin Hotărârea Camerei Deputaților nr.70/2020, din partea Partidului Social Democrat. De asemenea, se menționează că acesta activează în cadrul Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat, consolidând astfel poziția sa ca membru al partidului în cadrul legislativului românesc.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top