Dumitru Chirleșan este noul prorector al Universității Politehnica din București


Dumitru Chirleşan nu mai ocupă funcția de rector al UPIT, începând cu ziua de ieri, 11 aprilie, când a devenit Prorector la Universitatea POLITEHNICA din București.

Anunțul a fost făcut de domnia sa pe pagina sa de socializare, acolo unde a specificat că noua sa poziție managerială este mai puțin solicitantă din punct de vedere al gestionării curente. Fostul rector al UPIT a mulțumit în același timp tuturor celor care l-au sprijinit în cursa recent încheiată și le-a dorit succes noii echipe care conduce acum destinele academice ale Centrului Universitar Pitești.

„Dragii mei,
Începând cu ziua de joi, 11.04.2024, sunt, pentru 5 ani, Prorector la POLITEHNICA București.
Am încheiat în sfârșit, un ciclu de 8 ani de conducere la vârf, ca Rector, al UPIT.
Noua mea poziție managerială e mai puțin încărcată de probleme de management curent, dedicată unei construcții de interes strategic pentru UNIVERSITATEA noastră. Va conta mult, această poziție pentru provocarea care mă așteaptă în viitorul imediat apropiat.
Vă mulțumesc pentru că ați participat alături de mine, la cursa recent încheiată. Am făcut împreună, o fărâmă de istorie, cu bunele și cu mai puțin bunele ei. Doresc mult succes noii echipe ce conduce destinele academice ale Centrului Universitar Pitești, domnului Prorector Coordonator Cristian NEGRESCU, domnului Alin MAZĂRE, Vicepreședinte al Senatului și domnului Tudor PETRESCU, Prorector al C.UPIT. Le voi fi alături oricând vor simți nevoia.
Vouă, tuturor ai mei prieteni, vă doresc succes, sănătate maximă și pace. Rămân același credincios slujitor al educației și învățământului. VIVAT ACADEMIA!”,
este mesajul postat de Dumitru Chirleşan pe contul său de Facebook. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top