ELENA LASCONI A CÂȘTIGAT UN NOU MANDAT DE PRIMAR AL CÂMPULUNGULUI

Elena Lasconi a obținut un nou mandat de primar la Câmpulung, reușind să înregistreze un scor mai mare decât cel din 2020, când victoria sa a fost considerată o „surpriză” pentru mulți.

Lasconi a câștigat fără probleme în fața celor șase contracandidați, conform primelor date publicate de ziarul Adevărul. După numărarea voturilor din 15 din cele 26 de secții de votare, Elena Lasconi a obținut 71% din voturi. Recordul său este de 82% din voturi la o secție de votare din oraș, informeaza Fanatik.

”E o zi frumoasă. Haideți să o facem istorică! Să vadă toată România cine sunt câmpulungenii. Oameni deștepți, harnici și responsabili. Sunt sigură că va fi cea mai mare participare la vot din ultimii 30 de ani. Este cea mai mare participare la vot din Câmpulung din ultimele trei decenii. Întotdeauna m-am gândit că îmi doresc să unesc comunitatea.

Mi-aș dori să se ducă mai departe modelul de la Câmpulung. Un exemplu de bune practici, concrete. E extrem de important să fii împreună cu oamenii și pentru oameni. Câmpulungenii știu că au încredere în mine. Pentru că ce le-am spus eu de fiecare dată a fost adevărul. Muncesc foarte mult de când sunt primar, în medie între 10 și 14 ore în fiecare zi. În acest al doilea mandat veți vedea și mai multe proiecte importante pentru comunitate”, a declarat primărița Elena Lasconi.

Sursa foto: Digi 24

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top