Elena Lasconi, primarul Câmpulungului, despre pragul pentru abuz în serviciu: ”Ce este mizeria asta?! De ce nu faceţi, fraţilor, prag pentru furt?”

lasconi-insider-politic

Elena Lasconi, edilul Câmpulungului, invitată la postul de televiziune Prima TV, în emisiunea „Insider politic”, moderată de jurnalistul Sebastian Zachmann, aceasta a vorbit despre controversatul prag pentru abuz în serviciu, stabilit de Senat la o valoare de 250.000 lei precum și despre scandalul în care este anchetat directorul Spitalului Muncipal Câmpung, acuzat că a efectuat mai multe plăți în interes personal din banii spitalului pe care îl manageriază.

Pe parcursul emisiunii, Lasconi a vorbit despre cazul managerului Spitalului Municipal din Câmpulung, Nicolaie Alexe, care ar fi solicitat decontarea unui concediu de odihnă, plus ţigări şi bere din banii unității medicale, notează News.ro.

”Ce este mizeria asta (pragul pentru abuz în serviciu – n.r.)? De ce nu faceţi, fraţilor, prag pentru furt? Intră unul în magazin şi fură un televizor. Nu păţeşte nimic, că n-a furat 10. Ce vorbim noi aici? Eu am trimis sesizare către DNA şi Parchet pentru un director de spital care a dorit să deconteze sejur, aşa scria pe factură. Şi un pachet de ţigări şi nişte bere. Mi se pare, aşa, o ghiolbănie, o mitocănie, o lipsă de respect faţă de cetăţean. Să te uiţi în ochii cetăţeanului, să te baţi cu pumnul în piept că faci şi dregi, şi tu să decontezi din banii lui. 100% nu sunt de acord. Să nu fie niciun prag. Zero”, a afirmat primarița Lasconi. (Antoniu NEGUȚ)

Sursa foto: Inquam Photos

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top