Fostul boxer profesionist Vitali Kliciko reacționează la criticile președintelui Zelenski

vitali-kliciko-fb-captura

Vitali Kliciko ripostează, după ce Volodimir Zelenski l-a criticat pe primarul Kievului

Primarul Kievului, fostul boxer profesionist Vitali Kliciko, a ripostat duminică la criticile preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, care se arătase nemulţumit de măsurile luate pentru a-i ajuta pe locuitorii capitalei să facă faţă penelor de curent electric cauzate de atacurile ruşilor, relatează Reuters.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski remarcase în discursul nocturn de vineri seară că există multe plângeri cu privire la măsurile adoptate în capitală şi a spus că primarul Kievului nu a făcut suficient pentru a-i ajuta pe locuitorii greu încercaţi, după ce bombardamentele ruse din cursul săptămânii i-au lăsat fără lumină, căldură şi internet.
„Pentru a spune lucrurilor pe nume, este nevoie de mai multă muncă”, a afirmat Zelenski referindu-se la eforturile municipalităţii.

Kliciko, care în trecut a fost implicat în mai multe dispute cu Zelenski, a declarat că aliaţii preşedintelui s-au angajat în „manipulări” cu privire la eforturile depuse de municipalitate şi a acuzat că sunt postate online „fotografii de neînţeles”.
„Pentru a spune lucrurilor pe nume, acest lucru nu este frumos. Nici pentru ucraineni, nici pentru partenerii noştri străini”, a declarat Kliciko. „Astăzi, mai mult ca niciodată, toată lumea trebuie să fie unită şi să lucreze împreună. Iar aici avem un fel de jocuri politice”, a acuzat Kliciko.
„Nu vreau să mă implic în bătălii politice, mai ales în situaţia actuală”, a mai spus edilul într-o înregistrare video postată pe Telegram. „Este lipsit de sens. Am lucruri de făcut în oraş”, a mai adăugat el, notează News.ro.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top