Genial! Grădina de Vară din Pitești se transformă în „Grădina lui Moș Nicolae”

Consiliul Județean Argeș nu ratează nicio ocazie de a-și etala incapacitatea de a organiza anumite evenimente pentru comunitate.

Într-un mesaj transmis presei argeșene, instituția menționată ne anunță că Moș Nicolae va sosi la Consiliul Județean Argeș, mai exact la Grădina de Vară – care va deveni „Grădina lui Moș Nicolae”.

Moș Nicolae va sosi pe data de „5 Decembrie” – probabil că decembrie este considerată cea mai importantă lună a anului, acesta fiind motivul pentru care pe afiș a fost scris „Decembrie”.

De fapt, va fi o defilare a unui alai format din spiridușii lui Moș Nicolae și copii – cuminți sau năzdrăvani, care se va deplasa de la Consiliul Județean, spre Grădina de Vară, pardon, de iarnă, cu opriri în zona magazinului Trivale și a bibliotecii Dinicu Golescu, având ca punct final Grădina de Vară, pardon, de iarnă.

Aici, în “Grădina Moșului”, „copii, părinți și bunici sunt așteptați cu multe suprize, de la căsuțelele special amplasate, unde pot servi un ceai, ciocolată caldă, dulciuri sau chiar un vin fiert cu scorțișoară”.

Cum? Copiii, părinții și buncii pot servi? Pe cine vor servi? Vine și domnul Manu? Aduce și Flacăra?

Să sperăm că vremea va permite desfășurarea acestei manifestări, pentru că este una care beneficiază de o organizare genială:

PROGRAM:

Ora 16.00: MINIconferința de presă – copiii jurnaliștilor – Sala Mezanin C.J. Argeș
Ora 16.30 – 17.00: Parada lui Moș Nicolae, pe traseul CJ Argeș – Grădina de Vară – cu trăsura lui Moș Nicolae. OPRIRI în zonele Magazin Trivale – Biblioteca Județeană Dinicu Golescu – Grădina de Vară, unde Spiridușii lui Moș Nicolae vor împărți dulciuri copiilor aflați pe traseu și vor anima atmosfera, invitând publicul la spectacol.
Ora 17.00 – 17.10: Dulciuri pentru copiii cuminți – Sosirea spiridușilor lui Moș Nicolae la Grădina de Vară
Ora 17.10 – 17.30: Spectacol oferit de actorii secției ”Așchiuță” – ”Minunea lui Mos Nicolae”
Ora 17.30 – 18.30: Spectacol de colinde oferit de Școala Populară de Artă și Meserii Pitești
Ora 18.30: Surprizele lui Moș Nicolae

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top