Lidl deschide un magazin nou în Mioveni, Argeș

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în orașul Mioveni, județul Argeș, pe data de 30 aprilie. Noul magazin este situat pe Bulevardul Dacia, nr. 136-138.

Noul magazin din Mioveni are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde vor putea fi încărcate două mașini simultan. Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Magazinul Lidl de pe Bulevardul Dacia, Nr. 136-138 înlocuiește unitatea aflată pe Bulevardul Dacia, nr. 11, care se închide pe 29.04.2020, deoarece nu mai corespunde standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

În noul magazin din Mioveni se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România. Printre acestea se numără montarea unor panouri transparente de protecție la casele de marcat, limitarea numărului de clienți care pot intra în același timp în magazin, precum și montarea de dispensere cu soluție dezinfectantă pentru clienți și dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate și obiectelor expuse (exemplu: toaletele, intrările și ieșirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele și coșurile de cumpărături, benzile și POS-urile de la casele de marcat etc.).

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top