LOCURI NOI DE JOACĂ ÎN ȘTEFĂNEȘTI!

În cadrul obiectivului de investiții „Amenajare locuri de joacă pentru copii în Orașul Ștefănești” a fost executat și finalizat primul loc de joacă. Acesta este amplasat pe strada Agrosemului.

Suprafața locului de joacă este de 95 m² pe care este așternut covor elastic de cauciuc și dotat cu complex de joacă format din tobogan drept și tobogan elicoidal, balansoar lemn, figurină arc elicoidal tip motocicletă, leagăn metal cu 2 sezuturi.

În cursul anului 2024 vor fi executate 4 asemenea locuri de joacă. Următorul amplasament pentru care se va începe execuția este în Valea Mare Podgoria, zonă Primăria veche, urmând Enculești, Școala Primară și Ștefănești Sat, zona terenului de sport.

”Prin realizarea locurilor de joacă se dorește dezvoltarea serviciilor de bază pentru populația Orașului Ștefănești prin asigurarea unor condiții optime de petrecere a timpului liber și de recreere a copiilor.

Pe viitor dorim să realizăm în fiecare zonă a orașului locuri de joacă pentru copii.”, a transmis pe pagina sa de Facebook, primarul PSD Nicolae Velcea. (Antoniu Neguț)

Sursa foto: Contraatacul Argesului

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top