MB Divert Land Corbi – oaza ta de distracție și voie bună din mijlocul naturii!

divert_land

CEL MAI MARE CENTRU DE AGREMENT DIN ARGEȘ A DAT STARTUL SEZONULUI ESTIVAL!

Vara aceasta, MB Divert Land vă invită să petreceți timp liber de calitate în cel mai modern centru de agrement din nordul județului.,

Plictiseală, spune-i PA! S-a deschis MB Divert Land!

De luni până duminică, sunteți așteptați să alegeți dintr-o ofertă foarte generoasă de servicii de calitate oferite tuturor celor care le calcă pragul.
Locația este situată în comuna argeșeană Corbi, într-un cadru natural de vis, în mijlocul naturii. Aici veți putea găsi piscine pentru pentru copii și adulți, teren de sport, sală de biliard, tenis de masă și darts. De asemenea, tot aici vă puteți bucura de o cafea/ceai, o bere rece sau o răcoritoare la teresa deschisă a centrului de agrement, la prețuri accesibile.
Așadar, indiferent de vârstă, la MB Divert Land veți putea desfășura o serie de activități recreative în toate zonele de distracție ale centrului.

Distracție, soare și apă!

Totodată, în locația MB Divert Land există posibilitatea de organizare a unor competiții restrânse, optând pentru biliard, tenis de masă, biliard, darts. Complexul de agrement dispune și de o sală pentru sporturi de interior.
Complexul MB Divert Land se întinde pe o suprafață de aproximativ 5000 metri pătrați, acesta fiind alcătuit din:

  • 2 piscine și un teren de sport multifuncțional. Vă reamintim că, MB Divert Land a fost realizat prin intermdiul unui proiect cu finanțare europeană.

Divert Land Corbi pune la dispoziția clienților săi mese profesionale, o servire de 5 **** și un loc amenajat pentru relaxare! Pentru un confort sporit, vizitatorii au la dispoziție șezlonguri și umbreluțe pentru o ședere cât mai plăcută!

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG ÎN DE LUNI PÂNĂ DUMINICĂ ÎNCEPĂND CU ORA 10.00!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top