MedLife îşi consolidează reţeaua de spitale odată cu finalizarea achiziţiei Muntenia Hospital

487466

Finalizarea tranzacției anunțată anul trecut marchează încă un parteneriat pentru excelență în sănătate încheiat de MedLife în beneficiul clienților și pacienților săi.
Integrarea Muntenia Hospital în Grupul MedLife oferă pacienților din sudul țării acces la medici de elită și la soluții complete, de la servicii medicale în regim ambulatoriu, imagistică și laborator la intervenții chirurgicale complexe.
Odată cu achiziționarea Muntenia Hospital, Grupul MedLife ajunge la o rețea de 16 spitale, cea mai mare și mai complexă rețea de spitale private din țară.

MedLife anunţă finalizarea tranzacţiei de preluare a 99,76% din pachetul de acţiuni Muntenia Hospital, după aprobarea Consiliului Concurenţei, conform unui comunicat remis redacţiei. Astfel, MedLife îşi consolidează expertiza medicală pe zona spitalicească şi ajunge la o reţea de 16 spitale la nivel naţional.
Potrivit sursei citate, cu o experienţă de 12 ani pe piaţa serviciilor medicale, Muntenia Hospital se alătură, astfel, misiunii MedLife de a oferi pacienţilor servicii de excelenţă medicală pentru investigaţii, tratamente medicale şi intervenţii chirurgicale, în regim de spitalizare de zi şi spitalizare continuă. Spitalul din Piteşti se remarcă printr-o echipă medicală alcătuită din peste 70 de specialişti de talia MedLife, acoperind aproape toate specialităţile medicale şi chirurgicale: chirurgie generală, anestezie şi terapie intensivă, urologie, dermatologie, ORL, gastroenterologie, hematologie, neurologie, psihiatrie, psihiatrie pediatrică, psihologie, medicină de laborator, radiologie şi imagistică medicală ş.a.

„Parteneriatul cu Muntenia Hospital reprezintă o continuare a misiunii noastre de a pune laolaltă medici şi specialişti de elită din România, care, împreună cu tehnologia de ultimă generaţie şi expertiza noastră dobândită local, oferă românilor acces la medicină de excelenţă, la noi în ţară. Ne propunem ca odată cu extinderea portofoliului de servicii în regiunea de sud a ţării să punem la dispoziţia pacienţilor din proximitate echipe medicale de top şi soluţii integrate, de la servicii medicale în regim ambulatoriu, imagistică şi laborator la intervenţii chirurgicale complexe şi spitalizare la cele mai înalte standarde”, a declarat Dorin Preda, Director Executiv MedLife Group.
Muntenia Hospital dispune de un bloc operator cu 4 săli de operaţie, un centru de radiologie şi imagistică de înaltă performanţă (CT, RMN, DEXA, mamograf digital) şi un laborator propriu de analize medicale, acreditat RENAR. Spitalul se află în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că pacienţii pot beneficia de servicii decontate în regim de spitalizare de zi şi continuă. Odată cu finalizarea acestei tranzacţii, MedLife devine unul dintre cei mai mari jucători din judeţul Argeş, având în portofoliu atât servicii de prevenţie prin intermediul clinicilor Solomed, cât şi servicii integrate, inclusiv de chirurgie şi spitalizare, în cadrul Muntenia Hospital.

Suplimentar achiziţiei Muntenia Hospital, grupul MedLife mai are în derulare pe acelaşi segment al serviciilor spitaliceşti şi achiziţia grupului Provita, aceasta fiind în curs de evaluare de către Consiliul Concurenţei, se mai arată în comunicatul de presă remis redacției.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top