Mesaje deosebite de Anul Nou: Cum să spui „La mulți ani” într-un mod inedit

Happy New Year 2023. Holiday greeting banner with balloons and the inscription

Urări de Anul Nou frumoase și amuzante: cum să spui La Mulți Ani într-un mod deosebit. Urări de Revelion pentru iubiți și prieteni. Mesaje cu felicitări emoționante pentru copii:

De Anul Nou, fie ca steaua norocului să-ți dea un vis, să te facă mai bogat, să-ți ofere fericire și bunătate! Ghirlandele sclipitoare și mirosul de brad să-ți facă atmosfera de sărbătoare cât mai miraculoasă. Să ridicăm paharele!

În anul care vine să ai succes și fericire, să fii la fel de prudent, curajos și frumos! Lasă bunătatea să intre în casa ta, steaua să-ți lumineze dragostea și orice vis să devină realitate în această noapte!

Felicitări! Fiecare oră să-ți fie fericită, soarta să-ți ofere zâmbete dulcш și toate visele să devină realitate. Sănătate, iubire, noroc, frumusețe veșnică.

Când fulgul de zăpadă va cădea pe palmă, tu să zâmbești. El va aduce cu sine încrederea că visul tău se va împlini. Anul nou să fie pentru tine o adevărată sărbătoare magică, să poți depăși toate greutățile, să realizezi tot ceea ce pare de neîmplinit, să se adeverească dorințele cele mai intime și speranțele secrete.

Citește continuarea articolului pe fericitazi.com

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top