Nicolae Georgescu, deputat PSD Argeș: „Fonduri europene pentru construirea și dotarea unor centre de zi pentru persoane vârstnice”

nicolae-georgescu

Mă adresez autorităților administrației publice locale și furnizorilor publici de servicii sociale… Pregătiți proiecte mari care au drept grup țintă persoane vârstnice, dependente de stat, aflate în situație de risc social, care au nevoie de servicii de îngrijire de lungă durată.

Guvernul României, prin echipa de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, va pregăti și va pune la dispoziția dumneavoastră fonduri europene foarte mari pentru construirea, dotarea și asigurarea funcționării a 71 de servicii de tip centre de zi de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice și a 71 de unități de îngrijire la domiciliu (UID) pentru persoane vârstnice, asociate centrelor de zi. Este de datoria noastră să-i ajutăm, să-i sprijinim și să-i îngrijim pe românii în vârstă care nu au pe nimeni. Tot ce avem de făcut este să ne mobilizăm și să pregătim cererea de finanțare!

Nicolae Georgescu, deputat de Argeș al PSD

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top