Nicolae Georgescu: „Îmbunătăţirea calităţii și eficienţei asistenţei spitalicești de urgenţă”

NG

Nicolae Georgescu, deputat PSD de Argeș vorbește despre programul național de investiții pentru consolidarea spitalelor. Investițiile prin acest program vor fi asigurate de Ministerul Dezvoltării și derulate de autoritățile administrației publice locale și centrale, în subordinea cărora funcționează spitale și unități publice sanitare.

„Îmbunătăţirea calităţii și eficienţei asistenţei spitalicești de urgenţă” este un obiectiv asumat de PSD atunci când a intrat la guvernare. Începând cu acest an, în toată țara, vom avea șantiere mari, finanțate cu sume semnificative de bani, pentru a reduce inegalităţile în materie de sănătate.
În data de 12 iunie, încep lucrările la centrul pentru mari arși de la Timișoara, ordinul de începere a construcției noului corp de clădire ce va aparține de Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” fiind semnat deja.
Totodată, proiectele celor trei spitale regionale, Iași, Craiova și Cluj, se apropie de lansarea construcției propriu-zise, care va fi finanțată cu fonduri europene.
De asemenea, la finalul săptămânii trecute a fost adoptat Programul național de investiții pentru consolidarea spitalelor. Investițiile prin acest program vor fi asigurate de Ministerul Dezvoltării și derulate de autoritățile administrației publice locale și centrale, în subordinea cărora funcționează spitale și unități publice sanitare., afirmă deputatul Nicolae Georgescu.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top