Nou în Pitești! Autoservire self-service la Pizzeria Mamma Mia & Terasa Florilor

Pizzeria Mamma Mia & Terasa Florilor vine în întâmpinarea clienților săi cu un nou serviciu: o linie de autoservire de tip self-service.

Când vine vorba de luat masa în oraș în timpul programului de lucru, cu toții apreciem diversitatea și prospețimea preparatelor pe care dorim să le servim. Dar, mai presus de toate, ar fi minunat să fim noi cei responsabili de pregătirea lor atunci când suntem presați de timp. Așadar, începând de marți, 2 aprilie a.c., cei care doresc să servească prânzul atunci când sunt la birou, o pot face mult mai rapid și mai ușor.

În cadrul noii linii de autoservire inaugurată în incinta Pizzeriei Mamma Mia & Terasa Florilor, veți putea găsi permanent ciorbe și alte preparate realizate din ingrediente 100% proaspete, pline de savoare și atent selecționate. În plus față de felurile principale, aici vă oferim și o varietate de salate proaspete. Prețurile sunt accesibile pentru orice buzunar, astfel că, o ciorbă este 10 lei, iar felul doi este numai 20 de lei.

Cu 35 de lei, manânci cât vrei!

În cadrul noii linii de autoservire, clienții au vairanta de a mânca pe săturate cu numai…35 de lei!
Mai mult de atât, cei care doresc să își îndulcească ziua după o masă copioasă, pot alege oricare dintre variantele de deserturi de casă. De precizat faptul că, desertul nu este inclus în preț.

Important!

Pe lângă ciorbe și felul doi, vă invităm să faceți o comandă de pizza autentică, având posibilitatea de a alege din zeci de sortimente din meniul nostru. Mai mult! Dacă este o seară în familie sau cu gașca, puteți comanda orice sortiment de pizza la metru.

Contact:
Ne găsiți în Pitești, strada Cuza Voda, nr. 4
Pentru comenzi și livrări sunați la tel.: 0754.42.42.42

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top