NOU ÎN PITEȘTI! MAGAZINUL VITAMIN MARKET OFERĂ O GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE NATURISTE PENTRU SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ

1b86fcd1-10a0-4be3-9a98-903070c69272

Deviza noastră este: „Mens sana in corpore sano”

VITAMIN MARKET – cel mai nou magazin cu produse 100% naturiste și BIO deschis în centrul Piteștiului

De puțin timp, vis-a-vis de sediul ITM Argeș, s-a deschis un nou magazin naturist de tip plafar care comercializează o varietate de produse alimentare și nonalimentare. Pe rafturile magazinului VITAMIN MARKET se pot regăsi gemuri, ceaiuri, sucuri naturale, vitamine, creme, dar și alte produse – la un PREȚ SCĂZUT, fără adaousuri comerciale exagerate.

„Bună! Eu sunt Florentina și sunt entuziasmată să vă întâmpin într-un loc dedicat sănătății și bunăstării pentru a va oferi consultanță gratuită în alegerea produselor de care aveți nevoie.
Aici, la Vitamin Market, ne propunem să aducem o schimbare în viața dumneavoastră prin oferirea produselor naturale și organice de cea mai înaltă calitate, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele! În fiecare produs pe care îl găsiți în magazinul nostru, veți putea descoperi puterea ingredientelor pure și naturale benefice pentru sănătatea corpului dvs.

Fie că sunteți deja pasionați de un stil de viață naturist sau explorați această cale pentru prima dată, suntem aici pentru a vă susține! Vă invităm cu drag să explorați, să descoperiți și să împărtășiți bucuria unui stil de viață sănătos și natural alături de noi!”

Oferta noastră de produse include o varietate largă din plante medicinale și aromatice, fără conservanți adăugați precum ceaiuri simple sau combinate, diverse tincturi, siropuri și condimente.

Produsele noastre fac parte din grupa alimentelor și a suplimentelor alimentare care contribuie la sănătatea fiecărui sistem al corpului nostru, ajutând, de asemenea, și la menținerea funcționarii normale a acestora, dar și la echilibrul general al organismului tinând cont de varstă, starea de sanatate, afectiuni, predispoziții și toleranțe.

Așadar, acestea fiind spuse, vă așteptăm cu drag să ne faceți o vizită la magazinul nostru din Pitești, bd. Republicii, nr. 34 sau ne puteti fi alături si pe pagina noastra de Facebook: Vitamin – Magazin naturist Pitești.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top