Ovidiu Puiu: “Salut o dată în plus adoptarea Declarației comune și dialogul bilateral”

Ovidiu-Puiu-1536x1023

Senatorul PSD, Ovidiu Puiu, a participat la semnarea Declarației comune a Comisiei pentru mediu din Senatul României, Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților și Comisiei mediu din Parlamentul Republicii Moldova.

“Am participat astăzi, în Parlamentul României, la semnarea Declarației comune a Comisiei pentru mediu din Senatul României, Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților și Comisiei mediu din Parlamentul Republicii Moldova.

Declarația conține angajamentul reciproc de transfer de know-how și bune practici în domeniile de competență și interes reciproc. Republica Moldova și-a asumat oficial un parcurs european, iar România și-a arătat deschiderea și disponibilitatea de a sprijini eforturile de reformă legate de protecția mediului, schimbări climatice și promovarea economiei verzi. În calitate de membru al Comisiei pentru mediu din Senatul României, salut o data în plus adoptarea Declarației comune și dialogul bilateral. Îmi exprim totodată speranța că vom găsi împreună o cale mai bună spre dezvoltarea durabilă și că vom da și mai mult sens lucrurilor care ne leagă!”, a transmis senatorul PSD Argeş, Ovidiu Puiu.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top