(P) Centrul SMART Educativ ”Lumea Copiilor” : Învățăm, ne jucăm și ne pregătim pentru viață!

lumeacopiilor-pitesti

Limita educației este cerul și noi oferim cele mai bune servicii de îngrijire și educare a copiilor la costuri ce nu au concurență. Activitățile oferite de Centrul SMART Educativ ”Lumea Copiilor”, în pachetul de bază, veți putea regăsi o gamă largă de domenii de dezvoltare personală pentru mici. Vom avea grijă să descoperim împreună abilitățile copiilor și le dezvoltăm cu răbdare și multă dedicare folosind cele mai noi și interactive metode educative.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Motto-ul nostru: ”DEZVOLTĂ-ȚI PASIUNEA DE A ÎNVĂȚA ȘI ASTFEL NU VEI ÎNCETA SĂ CREȘTI !”

(P) Centrul SMART Educativ ”Lumea Copiilor” :  Învățăm, ne jucăm și ne pregătim pentru viață!

Ne dorim să le oferim copiilor care ner calcă pragul posibilitatea să se dezvolta armonios într-un mediu organizat corespunzător și adaptat cerințelor pieței.

Situat în imediată vecinătate a Parcului Ștrand, într-o zonă liniștită – pe strada Ștrandului nr. 5, Centrul SMART Educativ ”Lumea Copiilor” așteaptă copiii cu vârstele cuprinse între 1 și 7 ani, să beneficieze de o gamă variată de activități provocatoare, sportive, artistice și cultural-educative. Aici veți găsi și serviciul de babysitting/dădacă non-stop, timp de 7 zile, after school, cursuri de engleză, cursuri de dans, balet, gimnastică, bune maniere, dezvoltare personală, înot, karate, canto, chitară, teatru, și modeling. De asemenea, organizăm și ateliere de creație, tabere de zi și petreceri pentru copii.

Personal calificat

Spațiile în care copiii își desfășoară activitatea sunt unele moderne, sunt supravegheate video, materialele didactice sunt adaptate noilor tehnici de predare, iar personalul calificat are experiența necesară pentru a se adapta tuturor situaților.

Pachete de servicii oferite

Costul total pe lună este: pentru programul lung (07:30 – 18:00) – 1.200 lei (include mic dejun, program educative, gustare fructe, prânz, program de somn, gustare, activități recreative, nu include transport  – se poate oferi suplimentar la cerere);

– pentru programul redus (07:30 – 12:30) costul este 800 lei/lună ( acesta include mic dejun, program educative, gustare fructe, prânz, nu include transport – se poate oferi suplimentar la cerere).

Meniuri la alegere: vegetarian sau normal

Ținem la dezvoltarea echilibrată și armonioasă a copiilor, iar pentru asta ne consultăm în permanență cu părinții privind alimentația acestora. Continuăm să fim aproape de nevoile celor mici și astfel am introdus pe lângă meniul normal și o variant de meniu vegan. Toată mâncarea este asigurată în fiecare zi printr-un serviciu de catering.

Primii pași – decisivi pentru dezvoltarea copilului

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil şi interior

Aceste cursuri sunt concepute tocmai pentru a dezvolta armonios copilul, atât fizic, cât și intelectual. Primii pași sunt definitorii pentru dezvoltarea copilului și de aceea ne-am propus dezvoltarea emoțională, cognitivă și socială a copiilor. Venim în întâmpinarea nevoilor copiilor de a interacționa cu copiii de aceeasi vârstă, de joc, de autocunoaștere, de creație și de cunoaștere. În ceea ce privește activitățile fizice, ei bine, trebuie știut că, de exemplu, dansul ajută la dezvoltarea coordonării, flexibilității, atenției și ritmicității celor mici. Fiecare stil de dans are în componență atât figuri mai ușoare, cât și mai complexe, de aceea predarea acestor cursuri se face în funcție de vârta copiilor. La cursurile de karate se merge pe dezvoltarea felxibilității, a atenției, antrenând în mod egal toate calităţile motrice ale fiinţei umane (viteza, forţa, rezistenţa, mobilitatea, coordonarea şi îndemânarea), punându-se în primul rând accent pe o disciplină exemplară. Cursurile de gimnastică au o serie de beneficii pentru copii: consolidarea tuturor grupurilor musculare, a sistemului cardiovascular, a circulației sângelui și a respirației; îmbunătățirea dezvoltării posturii și a flexibilității; lucrează la îmbunătățirea răbdării copilului; interacțiunea socială.

Tabere tematice (cercetași, polițiști, etc.)

Taberele tematice sunt minivacanţe de câteva zile (sunt unele tabere tematice care se pot întinde pe o perioadă de 10 zile) care se desfăşoară în diferite centrele de agrement și în care participanții beneficiază de programe de educaţie nonformală, pe o anumită temă, în vederea dezvoltării unor abilităţi şi competenţe complementare celor oferite în cadrul sistemului de învăţământ. Activităţile recreative se întrepătrund cu cele educaţionale, urmărind socializarea şi relaţionarea grupului. Perioadele variază în funcție de intensitatea cursurilor sau de standardul ridicat prin cantitatea și calitatea atelierelor (parcurgere în profunzime a unei teme).

Ne găsiți la doar un click distanță!

Intrați pe www.gradinitapitesti.ro

FACEBOOK:  Centrul SMART Educativ ”Lumea Copiilor” sau ne puteți contacta direct la numărul de telefon 0738.048.989.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top