PERCHEZIȚII FĂCUTE DE POLIȚIȘTII ARGEȘENI ÎNTR-UN DOSAR DE FRAUDE ÎN DOMENIUL ASIGURĂRILOR

perchezitii-arges

Poliţiştii argeşeni au efectuat, miercuri, 14 percheziţii domiciliare într-un dosar în care investighează activitatea unui grup infracţional profilat pe fraude în domeniul asigurărilor.

Prejudiciul este de aproximativ 80.000 de euro

Şase persoane sunt suspectate că, timp ce mai mulţi ani, au provocat daune unor autoturisme, pretinzând că acestea au fost implicate în accidente rutiere, pentru a obţine bani de la firmele de asigurări, suspecţii reuşind astfel să încaseze aproximativ 80.000 de euro.

Descinderile au avut loc în Pitești, Topoloveni, Poiana Lacului și Izvoru

În dosarul instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş anchetatorii au făcut, miercuri, 14 percheziţii domiciliare, la sediul unei firme şi la locuinţele unor persoane în municipiul Piteşti şi în comunele Topoloveni, Poiana Lacului şi Izvoru, relatează News.ro.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2016-august 2019, trei persoane au constituit un grup infracţional organizat, la care au aderat alte trei persoane, cu scopul de a obţine, în mod repetat, la diferite intervale de timp, sume de bani de la societăţile de asigurare – reasigurare, prin solicitarea şi primirea plăţilor necesare efectuării reparaţilor unor autovehicule distruse, în mod intenţionat, în cadrul unor accidente de circulaţie regizate, prezentate ca fiind accidente de circulaţie reale. Autoturismele avariate ar fi fost reparate la aceeaşi societate service auto, prejudiciul creat în dauna societăţilor de asigurare şi reasigurare fiind de aproximativ 80.000 de euro”, informează Poliţia judeţeană Argeş.
Pe numele a şase persoane există mandate pentru a fi duse la sediul Poliţiei Argeș pentru audieri. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top