Personalitățile județului – premiate de Consiliul Județean la Gala Excelenței în Argeș” – ediția 2024

gala-cj-1536x1287

Consiliul Județean (CJ) Argeș organizează ”Gala Excelenței în Argeș” – ediția 2024, eveniment dedicat personalităţilor argeșene care, prin activitatea ştiinţifică şi profesională, s-au remarcat în domenii de referință în cursul anului 2023, contribuind în mod esenţial la prestigiul județului Argeș, informează CJ într-un comunicat de presă.

„Vor fi acordate premii în 10 domenii de activitate: educație și științe, sănătate, cultură și arte, social, sport, tineret, turism, mediu de afaceri, mass-media și mediu public. De asemenea, pot fi acordate Premii speciale de „Merit pentru întreaga activitate” și Premiul de Înaltă Apreciere – ,,Ambasadorul Argeșului”.
Candidaturile pentru premiere se depun până la data de 15 martie 2024, prin completarea formularului de înscriere personal, la registratura Consiliului Județean Argeș (Municipiul Pitești, Piața Vasile Milea, nr.1) sau on-line, la adresa de e-mail: birou_presa@cjarges.ro

Candidaturile vor fi evaluate, selectate și votate de Juriul format din specialiști din domeniile de referință menționate în Regulamentul „Galei Excelenței în Argeș” – 2024. Pentru ca un candidat să se înscrie în competiţie trebuie să îndeplinească criteriile și condițiile de premiere prevăzute în Regulament.
Ceremonia de decernare a premiilor se va desfășura în data de 28 martie 2024, ora 18.00, la Teatrul ,,Alexandru Davila” Pitești”,
conform informării transmise de Biroul de presă al CJ Argeș.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top