Remus Chivescu, candidatul MRS pentru Primăria Pitești, susținut politic de PRM Argeș

chivulescu-2

Remus George Chivescu, candidatul partidului Mișcării România Suverană (MRS) pentru Primăria Pitești, a înregistrat o victorie semnificativă în cursa electorală către conducerea administrației locale: acesta a obținut sprijinul Partidului România Mare (PRM) Argeș.

”În urma unui dialog productiv cu doamna Gabriela Pușcașu, preşedinte PRM Argeş, mă onorează să vă anunţ că beneficiez de întreaga susţinere a Partidului România Mare, filiala Argeş, şi a doamnei Gabriela Pușcașu, în misiunea mea de a deveni primarul Municipiului Piteşti!!”, a anunțat Remus Chivescu, candidatul MRS la Primăria Municipiului Pitești.

Cine este Remus Chivescu?

Chivescu Remus George, este economist de profesie, a absolvit Facultatea de Științe Economice și Administrative din Pitești și este licențiat în contabilitate și informatică de gestiune. Este fost fotbalist de Liga I și Liga a II-a, a fost la echipa națională de juniori UEFA 1998 cu care s-a și calificat la Campionatul European. A avut peste 50 de meciuri în Liga I și peste 100 de meciuri în Liga a doua. Deci, putem deduce că iubește fotbalul. Erior, la 26 de ani, s-a retras din lumea fotbalului și a decis să urmeze un alt drum. A avut diferite stadii de școlarizare în afara țării și spune că ”a învățat multe despre organizarea germană, o organizare care nouă ne lipsește. Disciplina, în general, te duce spre performanță și în sport și în viața de zi cu zi”. În domeniul asigurărilor a fost premiat de două ori cu locul 3 pe țară și mărturisește în descrierea de pe site-ul său că: ”Sunt o persoană care a lucrat în asigurări și care știe să pună clientul în centrul atenției. La fel voi trata și cetățeanul, îl voi privi ca pe clientul meu și voi avea grijă să fie cât mai confortabil și să i se îndeplinească cât mai ușor sarcinile care le dorește de la noi, cei care trebuie să-i servim”. La 41 de ani a făcut pasul spre politică, iar acum în lupta pentru Primăria MUnicipiului Pitești are un program de 10 puncte pentru progres prin care vrea să convingă piteștenii să-i dea încrederea.

Sursa foto: Facebook/ Chivescu Remus George

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top