REȚETA SUCCESULUI! PENTAROM – BRANDUL CARE A DUS CUTIILE FABRICATE ÎN ARGEȘ ÎN TOP 5 NAȚIONAL

img-kituri-large

PENTAROM SRL - Producători de paleți

Având în spate o experiență de peste 25 de ani în producerea ambalajelor de carton, producătorul argeșean PENTAROM , a reușit să dezvolte un business cu tradiție dezvoltat printr-un program intensiv de investiții de peste 22 de milioane de euro.
Producătorul argeșean a reușit să se impună ca lider pe piața din România, situându-se pe locul 5 în topul național al producătorilor de ambalaje de carton. De-a lungul timpului, PENTAROM a continuat să se dezvolte permanent, ajungând să dispună de o bază materială de dimensiuni considerabile, însumând spațiile de producție și logistică care acoperă o suprafață de 150.000 de mp, din care 25.000 mp de imobile dotate cu instalații și mașini de lucru de ultimă generație.
Activitățile industirale în secțiuni specializate au început în urmă cu aproape un deceniu și care constau în producția materialelor de carton, precum și în producerea combustibililor ecologici cu înaltă putere calorică (brichete de rumeguș).

Catalog Afaceri

Brichetele de rumeguș sunt realizate 100% din lemn pur lianți sau aditivi chimici. Acestea sunt făcute din presarea rumegușului și a prafului de lemn rezultat din producerea mobilei. Brichetele de rumeguș sunt utilizate drept combustibili pentru centrale termice, sobe, plite, boilere și grătae pentru restaurante, brutării, patiserii etc.
PENTAROM produce o gamă variată de cutii de carton destinate pentru uz alimentar, pentru industria sticlăriei, dar și ambalaje pentru textile, încălțăminte sau industria farmaceutică.

ADRESĂ: Dârmănești, Argeș, România / TELEFON: 0248.232.595 / 0734.551.111 / WEBSITE: www.pentarom92.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top