Românii din diaspora o invită pe Viorica Dancilă să calculeze aria cercului format de ștampila aplicată pe buletinul de vot

Potrivit datelor Biroului Electoral Central, sâmbătă, până la ora 15.15, numărul alegătorilor care au votat la secţiile din străinătate a depăşit 200.000. La aceştia se adaugă cele 17.503 de voturi trimise prin corespondenţă.

Astfel, numărul total al românilor din străinătate care au votat deja pentru al doilea tur de scrutin al alegelerilor prezidenţiale a ajuns la 217.503.

Votul în cadrul celor 835 de secţii organizate în străinătate a început vineri, 22 noiembrie, iar cetăţenii români din străinătate pot în continuare să îşi exercite dreptul de vot la acest scrutin astăzi şi mâine, în intervalul 07.00-21.00.

Numeroși români care au votat îi îndeamnă pe și pe ceilalți conaționali să meargă la vot. Aceștia postează pe Facebook fotografii cu spatele cărților de identitate, pe care se vede timbrul ”votat”, alături de mesaje în care folosesc cuvântul ”ăștia” sau ”ăsta”.

#ăștia sau #ăsta sunt folosite de cei care s-au simțit lezați de o declarație a fostului premier Viorica Dăncilă, care i-a numit ”ăștia” pe românii din străinătate.

Românii din diaspora o invită pe Viorica Dancilă să calculeze aria cercului format de ștampila aplicată pe buletinul de vot la poziția 1.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top